«Κόλαφος» η Ελένη Γερασιμίδου με τη Φαίη Σκορδά – «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε…» (vid)

«Κόλαφος» η Ελένη Γερασιμίδου με τη Φαίη Σκορδά – «Τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε…» (vid)

«Κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα»

Η Ελένη Γερασιμίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε στον Χρήστο Λυσσέα για τα μυστικά της σχέσης με τον σύζυγό της, τις αντιδράσεις μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο.

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου πρόσθεσε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα και δεν συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα».

Η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε και για τον Πάνο Βλάχο: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ