Εκείνος 74 και εκείνη…: Κι όμως αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Γιώργου Νταλάρα με τη σύζυγό του

Εκείνος 74 και εκείνη…: Κι όμως αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Γιώργου Νταλάρα με τη σύζυγό του

Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη και δύο εγγονούς

Ο Γιώργος Νταλάρας όλα τα χρόνια της μακράς καλλιτεχνικής του πορείας, διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για πάνω από 30 χρόνια, ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Άννα Ραγκούση και έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Γεωργιάννα, η οποία του έχει χαρίσει δύο εγγονούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος με τον Κάρμο και το «ball recovery time» του Μεντιλίμπαρ

Γιώργος Νταλάρας - Άννα Ραγκούση

Γιώργος Νταλάρας: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ο τραγουδιστής, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, είχε αποκαλύψει: «Την Άννα τη γνώρισα διώχνοντάς τη, γιατί έκανε θόρυβο ενώ κάναμε πρόβα ο Λουκιανός, η Τάνια και ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου. Περάσαμε ωραία μαζί. Νομίζω ότι η Άννα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή.

Αν δεν ήταν η Άννα, μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έκανα. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω».

Το ζευγάρι πως έχει μόλις 5 χρόνια διαφορά ηλικίας, καθώς ο Γιώργος Νταλάρας είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 1949 και η σύζυγός του το 1954.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα: Το ανακοίνωσε δημόσια ο τραγουδοποιός

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς ο γνωστός τραγουδοποιός ανακοίνωσε δημόσια και μέσω των social media, ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο αγαπημένης καλλιτέχνης, που είδε αγαπημένο του πρόσωπο να βρίσκεται στο ψυχιατρείο, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης (19/3), ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι συμβαίνει, καθώς χάκερς προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να κερδίσουν χρήματα.

«Παράκληση θέρμη να προσέχετε πολύ με τους απατεώνες του διαδικτύου. Ειδικά με εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομά μου με σκοπό να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα. Πρέπει να γίνεται άμεσα αναφορά και μπλοκάρισμα και από εσάς. Μία μόνο είναι η επίσημη σελίδα στο Instagram και μία μόνο η επίσημη σελίδα στο facebook», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Νταλάρας.

Η ενημέρωση του Γιώργου Νταλάρα για τη διαδικτυακή απάτη

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ