Το Μπάκιγχαμ δεν μπόρεσε άλλο να κρατήσει την αλήθεια μετά τα νέα για Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ: «Είναι πραγματικότητα, χώρισαν…»

Το Μπάκιγχαμ δεν μπόρεσε άλλο να κρατήσει την αλήθεια μετά τα νέα για Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ: «Είναι πραγματικότητα, χώρισαν…»

Ήρθε και αυτή η είδηση στο παλάτι!

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν περνά και τις πιο εύκολες μέρες της και η αλήθεια είναι, ότι όλα τα μέλη της μοιάζουν να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» με όσα συμβαίνουν, τόσο για τα ζητήματα υγείας που αφορούν τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον όσο και για όσα προκύπτουν πέραν αυτών.

Κάπως έτσι και, ύστερα από την έρευνα που έδειξε πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι οι αγαπημένοι των Βρετανών, έγινε γνωστό πως υπάρχει και χωρισμός στο παλάτι για ένα ζευγάρι, που ήταν μαζί στη ζωή τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον αποφάσισε να λάβει χωριστούς δρόμους.

Η είδηση, μάλιστα, αφορά το αγαπημένο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον Πίτερς Φίλιπς, ο οποίος χώρισε με τη σύντροφό του, Λίντσεϊ Ουάλας. Ο επίσημος υπεύθυνος Τύπου του Φίλιπς, Τζέραρντ Φράνκλιν, επιβεβαίωσε την είδηση στο People, προφανώς μη θέλοντας να αναφερθεί στους λόγους του χωρισμού, με το ζευγάρι να είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Πίτερ Φίλιπς και η πρώην σύντροφός του Λίντσεϊ Ουάλας
Ο Πίτερ Φίλιπς και η Λίντσεϊ Ουάλας σε δημόσια τους εμφάνιση

Η γνωριμία και η τριετής συνύπαρξη Φίλιπς και Ουάλας

Ο Πίτερ Φίλιπς και η Λίντσεϊ Ουάλας, κόρη μεγάλου πετρελαιοπαραγωγού, είχαν αρχίσει να βγαίνουν μετά το διαζύγιο του πρώτου προ τριετίας, με το ζευγάρι μάλιστα να εμφανίζεται πολλάκις μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια των υπόλοιπων μελών της. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί το 2022, με τη Λίντσεϊ παρεμπιπτόντως επίσης να έχει προέλθει από ένα γάμο με δύο παιδιά, προτού αρχίσει τη σχέση της με τον Πίτερ.

Όπως τονίζεται, οι δυο τους ήταν φίλοι και προτού γίνουν ζευγάρι για μια τριετία, όμως πλέον έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους θεωρώντας, ότι ο κοινός τους δρόμους έφτασε στο τέλος τους. Η γνωριμία τους είχε πραγματοποιηθεί μέσω της αδελφής του Πίτερς Φίλιπς, Ζάρα, η οποία ήταν συμμαθήτρια της Ουάλας, με αποτέλεσμα στην αρχή να κάνουν παρέα, προτού προκύψει το μεταξύ τους ειδύλλιο, το οποίο έφτασε πια οριστικά στο τέλος του, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, επικεντρωμένοι αμφότεροι στις εργασίες τους, που δε σχετίζονται με το παλάτι, με τον Φίλιπς να είναι επικεφαλής εταιρείας αθλητικού μάρκετινγκ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ