Η νέα Μαλέσκου της Κρήτης – Μελαχρινή και από το GNTM (pics)

Η νέα Μαλέσκου της Κρήτης – Μελαχρινή και από το GNTM (pics)

Δείτε φωτογραφίες της με μαγιό

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά και με τον χαρακτήρα της. Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, για την οποία τα σχόλια για την ομορφιά της έπεφταν… βροχή.

Και όχι άδικα, αφού το μοντέλο είναι από τα ωραιότερα και μάλιστα με τίτλο, αφού έχει αναδειχθεί «Μις Αλβανία», αλλά «Β’ Miss Globe».

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στις… ήττες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Τεσσάρα» της Άρσεναλ στην Ίπσουιτς

Η Χριστιάνα Σκούρα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της που εντυπωσιάζουν. Ενώ εκείνες με μαγιό «κόβουν» την ανάσα, αφού το μοντέλο διαθέτει ένα εντυπωσιακά καλλίγραμμο κορμί.

Τα τελευταία χρόνια όμως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και είναι η διάδοχος της Μαλέσκου στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» του «Κρήτη Tv»!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ