Συνάντηση δύο πρώην Ερυθρόλευκων στην Ανδαλουσία

Συνάντηση δύο πρώην Ερυθρόλευκων στην Ανδαλουσία

Ο Μιγκέλ Τόρες απολαμβάνει τις διακοπές του με την σύντροφό του και προετοιμάζεται για τη νέα εποχή στη Μάλαγα, στον πάγκο της οποίας θα κάθεται ο Βίκτορ Σάντσεθ

Με την εντυπωσιακή ηθοποιό Paula Echevarría, απολαμβάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Μάλαγα, ο Ισπανός αμυντικός Μιγκέλ Τόρες που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013/14 πραγματοποιώντας ελάχιστες ωστόσο εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη.

Ο 33χρονος άσος που αγωνίζεται στη Μάλαγα, προετοιμάζεται για τις αλλαγές που θα υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα, μετά την αλλαγή του προπονητή.  Ο υψηλόσωμος αμυντικός εθεάθη στα social media της Paula να απολαμβάνει από ένα μπαλκόνι στο Calle Larios που απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης  στο κέντρο της πόλης της Ανδαλουσίας.

https://www.instagram.com/p/BwSYjDrnibS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η εντός έδρα ήττα της Μάλαγα από την Εξτραμαδούρα με 2-1 το Σάββατο, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Χουάν Ραμόν Μουνίθ στον πάγκο της ομάδας, η οποία υποχώρησε στην 6 θέση του πρωταθλήματος, έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, που είναι και ο μεγάλος της στόχος.

Νέο τεχνικός της ομάδας, ανέλαβε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό σαν ποδοσφαιριστής! Αυτός θα είναι ο τέταρτος προπονητικός σταθμός του Σάντσεθ σαν πρώτου προπονητή μετά την Λα Κορούνια, τον Ολυμπιακό και τη Μπέτις.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα Τρίτη (16/04). Στη συνέντευξη τύπου, μίλησε για την κατάσταση του Μιγκέλ Τόρες. «Για μας όπως όλοι οι παίκτες, ξεκινάμε από το μηδέν, έχουμε δει τον Μιγκέλ πολύ καλά, με κίνητρο, για εκείνον είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα κατάσταση. Είμαι χαρούμενος να τον βλέπω 100% έτοιμο», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ