H Εύη Φραγκάκη μιλά πρώτη φορά για τη νέα της σχέση

H Εύη Φραγκάκη μιλά πρώτη φορά για τη νέα της σχέση

Ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου της η Εύη Φραγκάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ίδια μίλησε για τη σχέση με τον γιο της Σταύρο, τις προσωπικές της επιλογές και τον σύντροφό της.

Αλλάζουν άραγε τα πρότυπα ερωτικού συντρόφου, όταν είσαι διαζευγμένη και με ένα παιδί;

«Τα στάνταρ μου δεν έχουν αλλάξει, γιατί ήταν πάντα υψηλά. Πάντα ήθελα να γνωρίζω φυσιολογικούς ανθρώπους με κανονική καρδιά και στοιχειώδη καλλιέργεια ψυχής. Είναι μια αυτοματοποιημένη επιλογή για μένα» δηλώνει.

Όσο για το αν θα μιλούσε ανοιχτά στον Σταύρο για έναν σύντροφό της, μου απαντάει: «Εξαρτάται. Δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι από την πρώιμη περίοδο μιας γνωριμίας να γνωρίσεις στο παιδί σου κάποιον. Άλλο η προσωπική ζωή της μαμάς και άλλο ο γονεϊκός της ρόλος. Ακόμα κι αν ο γιος μου έχει γνωρίσει σύντροφό μου, δεν έγινε συγκεκριμένη ανακοίνωση. Μπορεί να τον γνωρίσει σε φιλικό επίπεδο, ως μέλος μιας ευρύτερης παρέας, γιατί δεν χρειάζεται να εκθέτεις το παιδί σε μια πληροφορία που πιθανόν δεν τη χρειάζεται.

Δεν έχω μπει σε έγγαμο βίο, όπου εκ των πραγμάτων θα άλλαζε η καθημερινότητά μας και επομένως θα έπρεπε να γίνουν απαραίτητες συζητήσεις. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από μια μαμά χαρούμενη, είτε είναι single, είτε όχι. Παρότι οι ιδιότητες ενός διαζευγμένου γονέα είναι περισσότερες από αυτές που αντέχει, οφείλει στον εαυτό του να είναι καλά για το παιδί του».

Η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου, «αν όλα είναι υπέροχα, γιατί όχι;». Το ίδιο ισχύει και για την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού; «Δεν το έχω ως αυτοσκοπό, όπως δεν το είχα και την πρώτη φορά. Θεωρώ μεγαλείο να γεννιέται ένα παιδί, όταν οι δύο σύντροφοι είναι ευτυχισμένοι και κυρίως πλήρεις από τη σχέση τους», λέει η ίδια στο People.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ