Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Απόστολος Χρήστου

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Απόστολος Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος κολυμβητής που παίρνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού , στα 100μ. ύπτιο.

Σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024, μέσα από τουρνουά Ακρόπολις 2023.

Ο Έλληνας κολυμβητής, έγινε ο 4ος αθλητής μας που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, για το σπουδαίο ραντεβού. Στην πισίνα του ΟΑΚΑ ο Χρήστου πέρασε στους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες καταστάσεις στη Λαμία: «Φουσκωτός» των γηπεδούχων έπιασε από τον λαιμό τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού! (vid)

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού τερμάτισε τον προκριματικό του αγωνίσματος 100μ. ύπτιο, σε 53.22, ενώ το όριο για το Παρίσι είναι 53.74.

Στους προκριματικούς ένας ακόμη Έλληνας αθλητής, ο Γιώργος Σπανουδάκης του Φαλήρου σημείωσε χρόνο 56.13.

Ο Χρήστου θα ταξιδέψει στο Παρίσι μαζί με την Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη (Σκοποβολή) και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Βάδην).

Ο κολυμβητής των «Ερυθρόλευκων» έχει τον 4ο καλύτερο χρόνο φέτος στον κόσμο, ενώ έγινε ο 9ος που παίρνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο αγώνισμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ