Ο απόλυτος διασυρμός: Χυδαία ψεύδη από την ΕΠΟ και ξαφνική… επικύρωση των δελτίων μετά την αποκάλυψη της μεθόδευσης!

Ο απόλυτος διασυρμός: Χυδαία ψεύδη από την ΕΠΟ και ξαφνική… επικύρωση των δελτίων μετά την αποκάλυψη της μεθόδευσης!

Η ΕΠΟ… θυμήθηκε μετά την αποκάλυψη από to10.gr να επικυρώσει τα συμβόλαια Χασάν, Τοροσίδη, Αβραάμ. Το ψέμα με τη... FIFA, η δική της παρανομία και μια σειρά από φαιδρές ενέργειες, που αποκαλύψουν τα πάντα.

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Και τώρα, μέσω των επικοινωνιακών νεροπίστολων της συμμορίας, προσπαθεί να μπαλώσει το πραξικόπημα που πήγε να κάνει. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι στην ΕΠΟ δεν γνωρίζουν καν τα βασικά ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε άνοες και λοβοτομημένους, όπως εκείνοι με τους οποίους συναναστρέφεται και επικοινωνεί τα αμαρτήματά της.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, μέσω της γνωστής συμμορίτικης mediaκής παράγκας, «απάντησε» στην αποκάλυψη του to10.gr, αναφορικά με το πραξικόπημα που προσπάθησε να κάνει ο Διακοφώτης, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή των Χασάν, Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου στον τελικό. Αλλά «απάντησε», επιβεβαιώνοντας την αλητεία που πήγε να στηθεί σε βάρος του Ολυμπιακού.

Τι «απάντησε»; Ότι πράγματι δεν έχει βγάλει τα δελτία. Και ότι επειδή ο Ολυμπιακός είχε επεκτείνει αρχικά έως τις 21 Αυγούστου (τελικός Europa League) τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών, ήθελε πρώτα να ρωτήσει τη FIFA εάν μπορεί να τα επεκτείνει. Μιλάμε για χυδαίο ψεύδος, που επιβεβαιώνει την πεποίθηση που υπάρχει στον Πειραιά, ότι επρόκειτο για ακόμη μία δουλειά του γνωστού «συνεργείου», που έχει προκαλέσει το πρωτοφανές φιάσκο με τον τελικό.

Πρώτον, ο τελικός είχε οριστεί από την ΕΠΟ για τις 26 Ιουλίου. Και έτσι απολύτως λογικά ο Ολυμπιακός είχε επεκτείνει τα συμβόλαιά έως την πιθανή δική του τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα. Που υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του Europa League. Με λίγα λόγια, οι αρχικές επεκτάσεις έγιναν πολύ πριν την 26η Ιουλίου. Και με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ, η ημερομηνία του τελικού άλλαξε. Αρα, για ποια παρατυπία μιλούν τα διάφορα φερέφωνα;

Πάμε παρακάτω. Ο Ολυμπιακός επέκτεινε πριν από λίγες ημέρες (μέσω FIFA) τον δανεισμό του Χασάν έως τις 31 Αυγούστου (μην ενεργοποιώντας ακόμη τη συμφωνία με την Μπράγκα, ώστε ο παίκτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως προβλέπεται). Μέσω FIFA. Εκεί όπου η ΕΠΟ δήθεν θα απευθυνόταν, για να φανεί εάν είναι νόμιμη η επέκταση! Επέκταση που η ίδια είχε αποφασίσει να γίνεται για όλα τα συμβόλαια, έως τις 31 Αυγούστου! Την ώρα που η ίδια μετέθεσε τον τελικό για τις 30 Αυγούστου, με τις γνωστές σκιώδεις διαδικασίες.

Πάμε παρακάτω. Η Super League, που επίσης είναι άμεσα ενδιαφερόμενη, επικύρωσε αμέσως την επέκταση των συμβολαίων των τριών παικτών.

Αλλά η ΕΠΟ, ισχυρίζεται ότι περίμενε εδώ και 10 ημέρες να της απαντήσει η FIFA. Και ότι, ω του θαύματος, ξαφνικά η Παγκόσμια Ομοσπονδία της απάντησε… ΣΗΜΕΡΑ! Ημέρα που to10.gr αποκάλυψε τη μεθόδευση που επιχειρήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Σαν πολύ βολικά δεν είναι όλα αυτά; Μάλλον, ε…

Για το τέλος, όμως, αφήσαμε το πιο ωραίο. Αυτό που η ίδια η ΕΠΟ αποφάσισε. Εως και πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, η ΕΠΟ δεν είχε αποφασίσει καν εάν θα χρησιμοποιηθούν στον τελικό τα νέα ρόστερ ή τα παλιά. Στις 19 Αυγούστου, σε μία ακόμη Εκτελεστική Επιτροπή παρωδία, αποφάσισε να χρησιμοποιούνται τα παλιά ρόστερ. Αλλά ο Ολυμπιακός είχε στείλει προς επικύρωση τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Χασάν, Τοροσίδη, Αβραάμ, δύο ημέρες πριν. Και ενώ η ΕΠΟ ακόμη δεν είχε αποφασίσει. Και όλα ήταν στον αέρα. Όπως συμβαίνει διαρκώς σε αυτό το πανηγύρι εξαρτημένων που έχει στηθεί στο Πάρκο Γουδή.

Για να τελειώνουμε. Είναι σαφές ότι εάν to10.gr δεν είχε αποκαλύψει σήμερα τη μεθόδευση, η ΕΠΟ δεν θα επικύρωνε τα συμβόλαια των τριών παικτών. Θα έβρισκε ψεύτικες αφορμές και θα έστηνε ακόμη ένα σκηνικό σκανδάλου για να το πράξει. Το είχε προαποφασίσει, όπως φαίνεται από την πορεία των δεδομένων. Αλλά και με βάσει όλα έλεγαν τις τελευταίες ημέρες οι διάφοροι «Διακοφώτηδες».

Εξάλλου, και για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι εστί ΕΠΟ, σας υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες πάλι to10.gr είχε αποκαλύψει την απίστευτη μεθόδευση της Ομοσπονδίας, να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στις 31 Ιουλίου, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει θέμα στον Ολυμπιακό, λόγω της Ευρωπαϊκής του συνέχειας, καθώς εάν αυτό δεν άλλαζε, δεν θα είχαν στη διάθεσή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές (Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ) στην Ευρωπαϊκή τους λίστα.

Αυτή είναι η ΕΠΟ. Και αυτά κάνει. Αυτά θα συνεχίσει να κάνει, όσο οι αρμόδιοι δεν ασχολούνται με τα σκάνδαλά της, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύπτουν ή να αφήνουν ατιμώρητες τις αμαρτίες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ