Ρομπίνιο : «Δεν είμαι βιαστής, λάθος ήταν που απάτησα την γυναίκα μου»

Ρομπίνιο : «Δεν είμαι βιαστής, λάθος ήταν που απάτησα την γυναίκα μου»

Ο Βραζιλιάνος άσος απάντησε σε όλες τις κατηγορίες περί βιασμού, τονίζοντας πως δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο Ρομπίνιο είχε υπογράψει στην Σάντος, στην οποία επέστρεψε για τρίτη φορά στην καριέρα του. Η συμφωνία των δύο πλευρών, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ, με τον 36χρονο εξτρέμ να αποτελεί παρελθόν έπειτα από λίγες μέρες.

Ο λόγος ήταν οι κατηγορίες περί βιασμού που αντιμετωπίζει ο έμπειρος άσος. Συγκεκριμένα, αρκετοί χορηγοί της ομάδας αποσύρθηκαν και η Σάντος προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά είπε: «Ένα κορίτσι με πλησίασε, αρχίσαμε να έχουμε επαφή με τη συγκατάθεσή της και τη δική μου επίσης… τότε πήγα σπίτι. Όταν με πλησίασε δεν ήταν μεθυσμένη, γιατί θυμόταν το όνομά μου, θυμόταν ποιος είμαι. Το άτομο που πίνει, δεν θυμάται τίποτα. Θυμάται;!

Λυπάμαι που απάτησα τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η λύπη μου. Όσον αφορά στις φράσεις που βγήκαν, αυτό έγινε για να πουλήσουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Προφανώς άλλαξα πολύ τα τελευταία επτά χρόνια, αυτό συνέβη το 2013 και άλλαξα προς το καλύτερο.

Το ερώτημα είναι, ποιο ήταν το λάθος που έκανα. Ποιο ήταν το έγκλημα που έκανα. Το λάθος ήταν πως δεν ήμουν πιστός στη γυναίκα μου, δεν έκανα κανένα λάθος να βιάσω κάποιον, να κακοποιήσω κάποιο κορίτσι ή να βγω μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ