Περέιρα και Πάουλο Σόουζα στο Champions League της Ασίας!

Περέιρα και Πάουλο Σόουζα στο Champions League της Ασίας!

Ένας πρώην «ερυθρόλευκος» κι ένας πρώην «πράσινος» προπονητής, οδήγησαν τις ομάδες τους στο Champions League της Ασίας. Ο λόγος για τους Βίτορ Περέιρα και Πάουλο Σόουζα!

Ο Βίτορ Περέιρα γνωστός μας από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού για ένα εξάμηνο (σε αντικατάσταση του Μίτσελ) και νυν κόουτς της Σανγκάη SIPG οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Chiangrai United Thais.

Σημαντική, καθώς η Σαγκάη SIPG εξασφάλισε έτσι μια θέση στη φάση των ομίλων του Champions League της Ασίας! Ο Yu Hai σημείωσε στο 48ο λεπτό το μόνο τέρμα των Κινέζων, οι οποίοι έχουν στις τάξεις τους τους Χουλκ, Όσκαρ και Ρικάρντο Καρβάλιο.

Η Σαγκάη θα ενταχθεί στον όμιλο F, μαζί με την ιαπωνική Kawasaki Frontale, την αυστραλιανή Melbourne Victory και την νοτιοκορεάτικη Ulsan Hyundai.

Νωρίτερα, η Tianjin Quanjian, με προπονητή τον επίσης γνώριμο μας Πάουλο Σόουζα (από τη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο το 2000-2001) πήρε κι εκείνη την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κερδίζοντας τη Ceres Negro 2-0. Η Tianjin Quanjian θα αγωνιστεί στον όμιλο E.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ