Πρώτη ήττα για την Ρέιντζερς μετά από 40 αγώνες

Πρώτη ήττα για την Ρέιντζερς μετά από 40 αγώνες

Την πρώτη ήττα μετά από 40 αγώνες στο πρωτάθλημα της Premiership Σκωτίας γνώρισε η Ρέιντζερς που είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Ρέιντζερς και έσπασε το αήττητο της Ρέιντζερς μετά από 40 αγώνες, η οποία είναι υποψήφια αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο νικητής του ζευγαριού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League Ρέιντζερς – Μάλμε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού  Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς στα play off της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη αγωνίζεται στο Ράζγκραντ στις 22:00 με όλα να είναι ανοιχτά για την πρόκριση μετά το 1-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ, η οποία ήταν αήττητη από τον Μάρτιο του 2020 και έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Νταντί Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premiership Σκωτίας. Το μαναδικό γκολ της αναμέτρησης  πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Ρόμπσον και χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του.

Η Ρέιντζερς είχε την κατοχή της μπάλας και έκανε αρκετές τελικές συνολικά 14 τον αριθμό, αλλά μόλις δύο από αυτές κατέληξαν στον στόχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ