Σκαλόνι – «Καμία ειδοποίηση, η CONMEBOL είχε δώσει το ok για το ματς»

Σκαλόνι – «Καμία ειδοποίηση, η CONMEBOL είχε δώσει το ok για το ματς»

Σε αντίθεση με τα όσα είπαν οι Αρχές της Βραζιλίας, ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε πως η Αργεντινή δεν ειδοποιήθηκε ποτέ για κάποιο πρόβλημα με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στη Νότια Αμερική, μετά τα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και παρότι οι ποδοσφαρικές αρχές της Βραζιλίας ανέφεραν πως οι άνθρωποι της Αργεντινής είχαν ενημερωθεί για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με τον προπονητή της «Αλμπισελέστε», διότι όπως ανέφερε ο Λιονέλ Σκαλόνι, κανένας δεν είχε ενημερωθεί για κάτι.

«Δεν μας ειδοποίησε κανείς, η CONMEBOL έδωσε το ok για το ματς και αυτή θα έπρεπε να είναι η τελευταία κουβέντα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί ή τι δεν έχει γίνει σωστά, όμως, όλοι ήθελαν να παίξουμε το ματς. Και οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να συνεχίσουμε. Υπερασπίστηκα τους παίκτες μου απέναντι στις Αρχές, δεν θα τους έπαιρνε κανείς από κοντά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ