Σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ – Προφασίστηκε τραυματισμό, δεν πήγε στην Αργεντινή και… πάρταρε ανελέητα

Σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ – Προφασίστηκε τραυματισμό, δεν πήγε στην Αργεντινή και… πάρταρε ανελέητα

Την ώρα που οι συμπαίκτες του έκαναν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με την Αργεντινή, ο Νεϊμάρ πήγαινε από... πάρτι σε πάρτι.

Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα θέμα με… πάρτι είναι ο Νεϊμάρ. Φυσικά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, καθώς είναι γνωστό πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγάλος φαν της διασκέδασης…

Πάει σχεδόν μία εβδομάδα από την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Μπουένος Άιρες. Ο Νεϊμάρ δεν είχε καταφέρει να δώσει το «παρών» λόγω ενός τραυματισμού, όπως είχε δηλώσει ο Τίτε.

Είναι έτσι τα πράγματα όμως; Σύμφωνα με βραζιλιάνικο Μέσο, μεγάλο ρόλο για να μην παίξει ο Νεϊμάρ στο ντέρμπι με την «Αλμπισελέστε», είχε η συμμετοχή του σε έναν «μαραθώνιο» από πάρτι. Όπως αναφέρει η Extra, ο Νεϊμάρ πήγε σε πάρτι από την Πέμπτη μέχρι κα το Σάββατο.

Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τίτε μετά την εξασφάλιση της παρουσίας στο Κατάρ και… είπε να το «ρίξει» σε καθημερινά πάρτι… Ωστόσο οι άνθρωπο της «Σελεσάο» δηλώνουν πως ο 29χρονος είχε όντως ένα μικρό θέμα και για αυτό γύρισε στο Παρίσι νωρίτερα, συνεχίζοντας εκεί τη θεραπεία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ