Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-2

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1-2

Μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για την Μπόκα Τζούνιορς με σκορ 2-1 απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ!

Μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς, μεγάλο «διπλό» απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της όγδοης του αργεντίνικου πρωταθλήματος, δείχνοντας ποιος είναι το «αφεντικό», σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!

Η εν λόγω αναμέτρηση είναι από από τα μεγαλύτερα ντέρμπι που υπάρχουν παγκοσμίως με τα νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα να δίνουν και να παίρνουν. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις το πράγμα ξέφυγε.

Πιο συγκεκριμένα στο 38′ ο Φερνάντεζ έδειξε πως έχει ταλέντο στο… καράτε, αφού με αντιαθλητικό τρόπου χτύπησε με το πόδι του το στήθος του Καρντόνα, με αποτέλεσμα η Ρίβερ από εκείνη την στιγμή και έπειτα να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μερικά λεπτά αργότερα (42′) πήραν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρντόνα. Ωστόσο, ο σκόρερ της Μπόκα δεν έγινε πρωταγωνιστής μόνο για το «golazo» του, αφού στο 62′ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Ρίβερ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία λίγο αργότερα με το τέρμα του Πόντσιο στο 69′. Αλλά οι «μιγιονάριος» δεν περίμεναν πως οι παίκτες της Μπόκα είχαν τον τρόπο να πάρουν το «διπλό» μέσα στο «σπίτι» τους. Κάτι που έκανε πράξη με το γκολ του στο 73′ ο Νάντες, μετά από ασίστ του Πέρες.

Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και η Μπόκα έφτασε τις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές!

https://www.youtube.com/watch?v=giUdmtTJWBk

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ