Πίρλο: Το συγκινητικό «αντίο»! (pic)

Πίρλο: Το συγκινητικό «αντίο»! (pic)

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Αντρέα Πίρλο ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του

Ο 38χρονος Ιταλός «μαέστρος» Αντρέα Πίρλο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του κι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Δείτε τη δημοσίευση του θρυλικού μέσου των Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, New York City F.C:

https://twitter.com/Pirlo_official/status/927541354242170880

«Τελευταίο παιχνίδι στο MLS. Καθώς ο χρόνος μου στην NYFC ήρθε έφτασε στο τέλος του θα ήθελα να πω μερικά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την καλοσύνη και την στήριξη που μου έδειξαν σε αυτήν την καταπληκτική πόλη. Ευχαριστώ τους υπέροχους οπαδούς, ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και όλους όσους εργάζονται πίσω από την σκηνή, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Όχι μόνο η περιπέτειά μου στην Νέα Υόρκη έφτασε στο τέλος της αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής επίσης, γι αυτό θέλω να πάρω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τα παιδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που πάντα μου έδιναν, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να παίξω, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα την ευχαρίστηση να αγωνιστώ, όλους τους ανθρώπους που έκαναν την καριέρα μου τόσο απίστευτη και τέλος όλους τους οπαδούς ανά τον κόσμο που πάντα μου έδειχναν την στήριξή τους. Θα είστε πάντα στο πλευρό μου και στην καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ