Σαρωτική η Κ15 του Ολυμπιακού, παρέσυρε την ΑΕΚ (4-0)

Σαρωτική η Κ15 του Ολυμπιακού, παρέσυρε την ΑΕΚ (4-0)

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το επιβλητικό 4-0 και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ με 31 πόντους, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Κ15 του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Super League K15, με τους παίκτες του Τάσου Πάντου να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να επικρατούν με το επιβλητικό 5-0.

Οι Ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ με 31 πόντους, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ από τον Καρκατσάλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Φίλου ενώ πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο (35’) ο Δαρβίρας «σέρβιρε» το 2-0 στον Ζουριδάκη. Στο 56ο λεπτό οι πρωταγωνιστές του δεύτερου τέρματος άλλαξαν ρόλους για το 3-0 ενώ ο Καρακώστας αξιοποίησε την πάσα του Σκουρόπουλου στο 69΄για το 4-0.

Ολυμπιακός (Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Γκρόζος (65’ Γκόγκος), Σουλιανάκου, Καρκατσάλης (70’ Θεοδωρίδης), Καρακώστας, Κτενάς (60’ Μιχαηλίδης), Πλης (65’ Χαραλαμπίδης), Φίλης (70’ Τζώρτζης), Δαρβίρας, Ζουριδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ