Στις 30 Ιουνίου η έφεση του Μπενζεμά για τη διαμάχη με τον Βαλμπουενά

Στις 30 Ιουνίου η έφεση του Μπενζεμά για τη διαμάχη με τον Βαλμπουενά

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση της αντιδικίας μεταξύ του Ματιέ Βαλμπουενά και του Καρίμ Μπενζεμά θα επιστρέψει στα δικαστήρια στις 30 Ιουνίου όπου και εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αντιδικία μεταξύ στον μέσο του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, και του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, αναμένεται να συνεχιστεί στις 30 Ιουνίου, όπου και θα εκδικαστεί η έφεση που είχε καταθέσει ο σταρ των «μερένχες».

Θυμίζουμε πως στην πρωτόδικη απόφαση, το γαλλικό δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον Μπενζεμά για τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού τού Βαλμπουενά με ένα sex tape και τον καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Ρεάλ κατηγορήθηκε πως ενθάρρυνε τον μέσο των Ερυθρόλευκων να πληρώσει μια συμμορία εκβιαστών για να μη διαρρεύσει η κασέτα, με ένα μέλος της οποίας ήταν παιδικός φίλος. Οι δικηγόροι του Μπενζεμά που τον εκπροσώπησαν, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και έτσι άσκησαν έφεση.

Πλέον μένει να μάθουμε την τελική απόφαση και αν οι δύο πρώην συμπαίκτες θα συναντηθούν στο δικαστήριο, καθώς στην πρώτη φορά ο επιθετικός της Ρεάλ είχε επικαλεστεί υποχρεώσεις με τη «βασίλισσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ