Τροχαίο δυστύχημα στην Αργεντινή με οπαδούς της Μπόκα – Νεκρή μια γυναίκα (pic, vid)

Τροχαίο δυστύχημα στην Αργεντινή με οπαδούς της Μπόκα – Νεκρή μια γυναίκα (pic, vid)

Σε τροχαίο ενεπλάκη ένα πούλμαν το οποίο μετέφερε 30 οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς. Για μια νεκρή γυναίκα και 10 τραυματίες γράφουν στην Αργεντινή.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αργεντινή. Πούλμαν το οποίο μετέφερε 30 οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς ενεπλάκη σε ένα τροχαίο, με τις πληροφορίες από τη χώρα να αναφέρουν ότι μια γυναίκα «έχασε» τη ζωή της από τη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε.

Οι οπαδοί της Μπόκα ήταν καθ’ οδόν προς τη Μεντόσα για την αναμέτρηση της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου, όταν το πούλμαν συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής με ένα αυτοκίνητο, με μθα γυναίκα να «χάνει» τη ζωή της, καθώς τα Μέσα της χώρας σημειώνουν ότι από τη σύγκρουση προέκυψαν και ακόμα δέκα τραυματίες οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Ρεάλ – Φόβοι για απόσυρση του Κρόος!

«Η Μπόκα Τζούνιορς λυπάται για το τραγικό δυστύχημα των οπαδών που ταξίδευαν στη Μεντόσα για να απολαύσουν τον αποψινό αγώνα του Κυπέλλου Αργεντινής και βρίσκεται στη διάθεση των συγγενών και των φίλων τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ