Ρώμας: «Γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της» (Pic)

Ρώμας: «Γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της» (Pic)

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για τα εγκαίνια της «Opap Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής για να υποδεχτεί την ΑΕΚ και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκτός από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χάρης Ρώμας, ο οποίος με ανάρτησή του στάθηκε στα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε η ώρα των νικών…

Η ανάρτηση του Ρώμα:

«Στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, η ΑΕΚ παρουσία 30.000 οπαδών, εγκαινίασε με μια εντυπωσιακή γιορτή το νέο της γήπεδο στη Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια – OPAP ARENA. Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που βασικούς της άξονες είχε την ιστορία και τις καταβολές της ομάδας όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπιτι της.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης, κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Γ. Πατούλη για την «καθοριστική», όπως ανέφερε, συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου. «Χωρίς τη συμβολή του δύσκολα θα είμασταν σήμερα εδώ, αγκάλιασε ένα έργο χωρίς κομματικές παρωπίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ