Ο Νεϊμάρ αθωώθηκε για την υπόθεση οικονομικής απάτης

Ο Νεϊμάρ αθωώθηκε για την υπόθεση οικονομικής απάτης

Ο Νεϊμάρ απαλλάχθηκε από ισπανικό δικαστήριο για την υπόθεση οικονομικής απάτης που αφορούσε τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα από τη Σάντος.

Ισπανικό δικαστήριο, αθώωσε σήμερα (13/12) τον άσο της Βραζιλίας, Νεϊμάρ και άλλους κατηγορούμενους, σε υπόθεση απάτης και διαφθοράς, για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013 από τη Σάντος, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν όλες τις κατηγορίες, ανέφερε το δικαστήριο σε σχετική ανακοίνωσή.

Η μήνυση, είχε ασκηθεί από τη βραζιλιάνικη επενδυτική εταιρεία DIS, που ήταν ιδιοκτήτρια του 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ όταν έπαιζε στην Σάντος.

Διαβάστε επίσης: Το βράδυ που αλλάζουν επίπεδο…

Η DIS, υποστήριξε ότι είχε χάσει μεγάλο μέρος από την μεταγραφή, επειδή η πραγματική της αξία ήταν υποτιμημένη και ζήτησε πενταετή φυλάκιση για τον Νεϊμάρ και συνολικό πρόστιμο 149 εκατομμυρίων ευρώ (157 εκατομμύρια δολάρια) για τους κατηγορούμενους.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο εισαγγελέας Λουίς Γκαρσία Καντόν, ζήτησε από το δικαστήριο της Βαρκελώνης, να αθωώσει όλους τους κατηγορούμενους, καθώς «δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη εγκλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ