Αποκαλύψεις για Ρονάλντο, Αλ Νασρ και… Ελλάδα!

Αποκαλύψεις για Ρονάλντο, Αλ Νασρ και… Ελλάδα!

Νέο δημοσίευμα από την Marca για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, μέσω του οποίου εμπλέκεται και η Ελλάδα.

Αβέβαιο εξακολουθεί να παραμένει το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται μια ανάσα από την Αλ Νασρ. Ο 37χρονος αστέρας «πιάστηκε» χθες στη Σαουδική Αραβία, κάτι που προφανώς και «φούντωσε» τα σενάρια για την Αλ Νασρ, η οποία όπως έχει αναφέρει η Marca του προσφέρει συμβόλαιο έως και το 2025, με ετήσιες απολαβές στα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Με τέτοιον Λιβάι δεν έχει να φοβάται… (vids)

Όπως αναφέρουν ωστόσο οι Ισπανοί, πίσω από τη συμφωνία υπάρχουν διάφοροι όροι, με τον έναν να είναι η «δέσμευση» του Πορτογάλου έως και το 2030!

Ένας όρος ο οποίος εμπλέκει έμμεσα και την Ελλάδα στο «παιχνίδι» αυτό. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Σαουδάραβες θέλουν τον Ρονάλντο έως το 2030 ώστε να να γίνει πρέσβης της διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία θέλει να το… πάρει μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Το συμβόλαιο που προσφέρει η Αλ Νασρ στον Ρονάλντο θα τον «δεσμεύσει» για δύο χρόνια ως ποδοσφαιριστή και για τα υπόλοιπα ως πρέσβη της διοργάνωσης που θέλουν να αναλάβουν οι Σαουδάραβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ