Τι ανέφερε ο Μαρσέλο για την υποδοχή του από τους φίλους της Φλουμινένσε (vid)

Τι ανέφερε ο Μαρσέλο για την υποδοχή του από τους φίλους της Φλουμινένσε (vid)

Ο Μαρσέλο μετά την υποδοχή του στο «σπίτι» του, όπως χαρακτήρισε την Φλουμινένσε, δήλωσε πως αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος Μαρσέλο, επέστρεψε μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό στην Φλουμινένσε, στον σύλλογο οπού ξεκίνησε την καριέρα του και τον έκανε γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Οι οπαδοί του συλλόγου από την Βραζιλία έστησαν ένα μεγαλειώδες πάρτι στο γήπεδο της ομάδας τους, προκειμένου να υποδεχθούν τον συμπατριώτη τους, που επιστρέφει να αγωνιστεί στη χώρα του μετά από 16 χρόνια σπουδαίας καριέρας στα οποία κατόρθωσε να γίνει ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Αυτούς ετοιμάζει για τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μίτσελ

Η συγκίνηση και χαρά του Μαρσέλο ήταν τεράστια στην υποδοχή του, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσε να κρύψει σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της εκδήλωσης προς τιμήν του.

Την ώρα που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο με τους φιλάθλους να τραγουδούν για αυτόν είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι. Είμαι ήδη εδώ. Έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά έχω ένα καλό συναίσθημα για την ομάδα. Σήμερα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα πολεμήσω, θα τρέξω, θα παλέψω να σας δώσω χαρά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε: «Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το πληρώσεις. Τίποτα καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να επιστρέψεις στο σπίτι σου».

«Όταν μπήκα στο γήπεδο με την οικογένειά μου, μια ταινία έπαιζε στο μυαλό μου. Ότι ήρθα στο σπίτι. Ακόμα και όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπα ότι δεν ήταν η ώρα να επιστρέψω στη Βραζιλία και ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Αλλά όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να καταλαβαίνω πώς θα ήταν η επιστροφή μου στη Φλουμινένσε και η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά».

«Στόχος μου ήταν πάντα να φτάσω στην υψηλότερη θέση στην καριέρα μου. Έκανα και κάνω τα πάντα για να αφήσω την κληρονομιά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτηκα στην καριέρα μου ήταν να κερδίσω τίτλους. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τα όνειρά μου.

Όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ανεβαίνουν στα επαγγελματικά, παίκτες να πωλούνται σε ηλικία 18 ή 19 ετών, τα οποία είναι ταλέντα όπως εγώ ήμουν κάποτε.

Μπορεί η κληρονομιά που θα αφήσω και να γίνω το παράδειγμα για αυτούς στο μέλλον για τους νέους της Φλουμινένσε. Θα είμαι κοντά τους και μπορώ να βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ