Ισπανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος( pics)

Ισπανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος( pics)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μαρμπέγια, Αλμπέρτο Λεχαράγκα αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος φιλώντας τον σύντροφό του, αμέσως μόλις η ομάδα του κέρδισε την άνοδο.

Ολοένα και περισσότεροι αθλητές πλέον αποφασίζουν να μιλήσουν δημόσια για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και να σταματήσουν να κρύβονται, έχοντας μία διπλή ζωή.

Πρόσφατα, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 27χρονος διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής, Γιάκουμπ Γιάνκτο, έσπασε τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας πως είναι ο ομοφυλόφιλος και δεν θέλει πια να κρύβεται για τη σεξουαλικότητα του.
Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Ξέρω τι έκανες στην κανονική περίοδο (pics, vids)

Λίγους μήνες μετά, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ισπανική Μαρμπέγια αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είδε την Κυριακή (23/4) την ομάδα του να νικά 1-0 της Ρεάλ Χαέν και να εξασφαλίζει την άνοδό στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Το πανηγύρισε φιλώντας τον σύντροφό του σε μια στιγμή που τραβήχτηκε σε φωτογραφία, με τον Ισπανό να τη δημοσιεύει στα social media.


Ο Λεχαράγκα έγραψε τα εξής στον λογαριασμό του στο Twitter και έλαβε αμέτρητα μηνύματα στήριξης. : «Ευχαριστώ πολύ που είσαι πάντα δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μας να ζήσουμε την ομορφιά αυτού! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ