Ο λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες προπονείται στη Μαδρίτη (pic)

Ο λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες προπονείται στη Μαδρίτη (pic)

Δίχως ομάδα παραμένει ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος όμως κάνει τα πάντα για να βρίσκεται σε πλήρη φόρμα.

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες από την στιγμή που ο Χάμες Ροντρίγκες αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του. Κάτι που ωστόσο δεν συμβαίνει μιας και ο Κολομβιανός παραμένει δίχως ομάδα.

Ο 31χρονος μέσος διεθνής είναι στην Ισπανία όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Condesa de Chinchón» στη Μαδρίτη. Προφανώς για να διασφαλίσει ότι θα είναι σε άριστη φόρμα όταν τελικά βρει την επόμενη ομάδα του.

Το Σάββατο, ο Χάμες βρήκε χρόνο από μία προπόνηση για να δημοσιεύσει μερικές εικόνες από την τελευταία περίοδο στην ισπανική πρωτεύουσα, το σπίτι του για έξι χρόνια μεταξύ 2014 και 2020 (χωρίς να υπολογίζεται ο διετής δανεισμός του στην Μπάγερν Μονάχου), στο Instagram.

«Καθόλου άσχημα», ήταν η εκτίμηση του 31χρονου για τη δουλειά που… ρίχνει. Ο Κολομβιανός είχε ήδη μοιραστεί εικόνες από τη γυμναστική του στο ίδιο συγκρότημα, έχοντας κάνει και ένα μικρό διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Πάντως όλο αυτό το διάστημα ο 31χρονος έχει δεχθεί πρόταση από την Μποταφόγκο, όμως το θέμα φάνηκε να χαλά στο οικονομικό, με τους Βραζιλιάνους πάντως να μην το βάζουν κάτω και να επιμένουν. Παράλληλα, πάντα υπάρχει στο κάδρο και Μπεσίκτας, για την οποία υπήρχαν φήμες από τον καιρό που ήταν κάτοικος Πειραιά. Αλλά και ομάδες από Μεξικό, Σαουδική Αραβία, Ινδονησία. Προτεραιότητά του πάντως μοιάζει να είναι η Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ