Οριστικό: Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Σρέντερ

Οριστικό: Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Σρέντερ

Τέσσερις μήνες μετά την απόλυσή του από τον Άγιαξ, ο Άλφρεντ Σρέντερ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος θα είναι η Αλ-Αΐν των ΗΑΕ.

Το όνομά του έπαιξε για τον πάγκο του Ολυμπιακού τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού οι Πειραιώτες έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους για τον επόμενο προπονητή. Τελικά, ο Άλφρεντ Σρέντερ, περί ου ο λόγος, βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του στα ΗΑΕ και την Αλ-Αΐν όπου θα αντικαταστήσει τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος επίσης απασχόλησε κάποια στιγμή τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από δύο χρόνια ο Ουκρανός προπονητής αποχωρεί από την ομάδα καθώς θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Σρέντερ θα έχει μαζί του και τρεις συνεργάτες του από τον Άγιαξ, ένας εκ των οποίων είναι ο αδερφός του, Μπαρτ Σρέντερ, που θα αποτελέσει μέρος του επιτελείου του.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Κάνααν: Το συμβόλαιο, η επόμενη μέρα και το «step up» του Αμερικανού

Ο Σρέντερ οδήγησε την Κλαμπ Μπριζ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022 και εκείνη η επιτυχία του αποτέλεσε το… διαβατήριό του για τον Άγιαξ. Στην Ολλανδία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα, με αποτέλεσμα να απολυθεί λίγο μετά τα μέσα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ