Σε εξέλιξη το τουρνουά Κ-10 και Κ-12 στο Σοφικό Κορινθίας

Σε εξέλιξη το τουρνουά Κ-10 και Κ-12 στο Σοφικό Κορινθίας

Το 9ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη με περισσότερους από 1000 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα.

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 9 ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023, που έγινε θεσμός υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η ΑΕΚ έχει στραμμένη την προσοχή της στην La Liga…

Περισσότεροι από 1000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στο Athens LifeTech Park στα Σπάτα, στο
Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας (πρώην προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα και στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.

Πλήθος κόσμου, γονείς, φίλοι του ποδοσφαίρου από 18 διαφορετικές χώρες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη του διεθνούς τουρνουά Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023 από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς των κατηγοριών Κ-14 και Κ-16.

Σκάουτερ, τεχνικοί διευθυντές, στελέχη ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως ο Άγιαξ, η Μπολόνια, η Πάρμα είχαν τα βλέμματα στραμμένα στους νεαρούς παίκτες των ομάδων, συλλέγοντας πληροφορίες για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.

Μάλιστα, η εταιρεία Yellowfields παρέχει τη δυνατότητα στις ομάδες, στους προπονητές, στους τεχνικούς διευθυντές, στους σκάουτερ και στους μάνατζερ να παρακολουθούν παγκοσμίως την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι διεργασίες και η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν να υλοποιούνται, την στιγμή που όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-10 και Κ-12, το τριήμερο 26-28 Μαΐου στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Όλες οι αναμετρήσεις του τριημέρου (26-28 Μαΐου) θα μεταδοθούν μέσω πλατφόρμας, σε Live Streaming για τους χρήστες του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, θα ενημερωθείτε σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και να αναζητήσετε στοιχεία από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στους επίσημους λογαριασμούς στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ