Ντοκιμαντέρ για μια Γερμανία υπό διάλυση (vid)

Ντοκιμαντέρ για μια Γερμανία υπό διάλυση (vid)

Η αποτυχία των «πάντσερ» στο Μουντιάλ του Κατάρ μόνο τυχαία δεν ήταν

H Γερμανία απέτυχε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Γνωστό. Οι περισσότεροι στάθηκαν στα αγωνιστικά προβλήματα των «πάντσερ». Κι όμως δεν έφταιγε το σύστημα και η κακή απόδοση των Γερμανών διεθνών. Αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει από την Amazon Prime ντοκιμαντέρ (docuseries για την ακρίβεια) που αποκαλύπτει τη φρικτή ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε στα αποδυτήρια της «νατσιονάλμανσαφτ».

Ο τίτλος «Όλα ή Τίποτα» δεν ήταν τυχαίος και αναδεικνύει τις κακές σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες που ουσιαστικά οδήγησαν στον πρόωρο αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων πίσω από Ιαπωνία και Ισπανία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το 353 που προκαλεί… τρόμο!

Στο τρέιλερ για τα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσουν αυτή την Παρασκευή, παρουσιάζονται πολλές στιγμές έντασης, όπως συνέβη μεταξύ του Τζοσούα Κίμιχ και του Αντόνιο Ρούντιγκερ κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Η σειρά είναι σύντομη, αλλά η ανταλλαγή «γαλλικών» μεταξύ του μέσου της Μπάγερν και του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης προδίδει την άσχημη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. «Δεν μιλάς ποτέ κατάματα, τα λες όλα πίσω από την πλάτη μου. Νομίζεις ότι δεν παίζω για την ομάδα;» ρωτάει εκνευρισμένα ο Κίμιχ τον Ρούντιγκερ αφού τον επέπληξε για μια ενέργεια του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Ρούντιγκερ απαντά: «σου λένε διάφορα πράγματα, σου δίνουν οδηγίες…».

Και ο Κίμιχ απαντά: «Μου λες πάντα «κάνε αυτό που θέλεις» και μετά καταλήγεις να μου λες το αντίθετο». Ευτυχώς, δεν ήρθαν στα χέρια. Εκτός και αν το ντοκιμαντέρ φανούν παραπάνω.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συναντηθούν ξανά αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τα δύο παιχνίδια με Ιαπωνία και Γαλλία. Παρότι φιλικά, τα αποτελέσματα θα είναι κρίσιμα ενόψει της συνέχειας του προπονητή Χάνζι Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας αφού τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Η Γερμανία δεν φαίνεται να είναι και στην καλύτερη κατάσταση εδώ και μήνες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ