Iωαννίδης: Πάνω από Μέσι, Ρονάλντο και Εμπαπέ στο Τransfermarkt!

Iωαννίδης: Πάνω από Μέσι, Ρονάλντο και Εμπαπέ στο Τransfermarkt!

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία. Πλήθος κόσμου έσπευσε να ψάξει το προφίλ του στο Τransfermarkt με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να γίνει ο Must Viewed Player των τελευταίων ημερών.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι από τα πιο hot ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt.

O 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, καθώς μέχρι τώρα έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 14 συμμετοχές με το Τριφύλλι. Η εξέλιξη του Έλληνα επιθετικού είναι αλματώδης από το 2020, όταν και ήρθε από τον Λεβαδειακό στους Πράσινους, και σιγά σιγά αρχίζει να καθιερώνεται και στην Εθνική μας ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Εκτός με ΠΑΣ ο Γκαρσία – «Τρέχει» για Μπράιτον

Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός απέναντι στους Γάλλους στο τελευταίο παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ιωαννίδης γνώρισε την αποθέωση από τα διεθνή μέσα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έψαξαν το προφίλ του στην δημοφιλή ιστοσελίδα Transfermarkt.

Κάπως έτσι ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε ξαφνικά ο «Must Viewed Player» των τελευταίων ημερών με τον Έλληνα επιθετικό να αφήνει πίσω τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως τον Λιονέλ Μέσι, τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό Τύπο τα οποία έκανα λόγο για ενδιαφέρον της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Most Viewed Player στο transfermarkt ο Ιωαννίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ