Άρης: Συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ο Γκαρθία

Άρης: Συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ο Γκαρθία

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε, μετά από έντεκα μήνες, περίπου, μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, ενώ απών ήταν και σήμερα (13/12) λόγω ίωσης ο Δεληζήσης.

Ο Μάνου Γκαρθία πήρε μέρος, για πρώτη φορά μετά από έντεκα μήνες, περίπου και τον σοβαρό τραυματισμό του, σε μέρος της προπόνησης του Άρη, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου». Η κατάσταση της υγείας του Ισπανού μεσοεπιθετικού βελτιώνεται συνεχώς και είναι πιθανόν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του επόμενου μήνα. Αντίθετα, απών και από τη σημερινή (13/12) προπόνηση ήταν, λόγω ίωσης, ο Γιώργος Δεληζήσης.

Διαβάστε επίσης: Βαγιαννίδης: «Πάμε για τη νίκη, πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε στο στήθος»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (ίωση), ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Μιχάλης Παναγίδης συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα (ατομικό και θεραπεία).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ