Προπονητής Φλουμινένσε: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρα μου»

Προπονητής Φλουμινένσε: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρα μου»

Ο Φερνάντο Ντίνιζ μίλησε για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και χαρακτήρισε το παιχνίδι αυτό ως το πιο σημαντικό στη καριέρα του.

Η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι (22/12, 20:00) για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων της FIFA με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες να ψάχνει την έκπληξη απέναντι στους Πολίτες.

Ο προπονητής της Βραζιλιάνικης ομάδας, Φερνάντο Ντίνιζ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου τελικού απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης τόνισε ότι αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση τόσο για την ομάδα του όσο και για τον ίδιο, ενώ ανέφερε ότι η Φλουμινένσε έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Καμαρά έφυγε εσπευσμένα για τη Γουινέα- Η απίστευτη ιστορία στο Κονάκρι

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μου. Πρώτον, γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό. Έπειτα, συμπίπτει με τη μοναδική ιδιαιτερότητα του να είναι ένας τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην ιστορία, με επικεφαλής έναν από τους πιο επιφανείς προπονητές στην ιστορία. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθώς δουλέψαμε σκληρά για αυτό το ματς. Αυτός ο αγώνας δεν άρχισε να δουλεύεται τώρα. Από τότε που έφτασα στη Fluminense, το ονειρευόμασταν αυτό. Ως παίκτης δεν μπόρεσα να το πετύχω, αλλά ως προπονητής συμμετέχω στην απόφαση για Παγκόσμιο τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος προπονητής.

Ερωτηθείς για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα του απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντίνιζ  απάντησε: «Το στυλ παιχνιδιού θα διατηρηθεί. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να μην κάνουμε τόσα λάθη όπως κάναμε στον ημιτελικό κόντρα στην Αλ Αχλί. Ήμασταν νευρικοί σε εκείνο το παιχνίδι, γιατί ήταν το ντεμπούτο μας και κάναμε πολλά λάθη στο τεχνικό κομμάτι, αλλά δυσκολευτήκαμε επίσης να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, αλλά δεν θα αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης με την αλλαγή του στυλ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ