ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής της Γκάνας για το Copa Africa ο Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής της Γκάνας για το Copa Africa ο Μπάμπα

Ο Μπάμπα Ράχμαν δεν θα βρεθεί με την εθνική ομάδα της Γκάνας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού δεν βρέθηκε στις τελικές κλήσεις της χώρας του.

Μετά τον Αλί Σαμάτα που δεν θα δώσει το παρόν στο Copa Africa με την Τανζανία, ακόμα ένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για να συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Ο λόγος για τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γκάνας, με αποτέλεσμα να μείνει στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Δικεφάλου του Βορρά στα απαιτητικά παιχνίδια που έχει να δώσει μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους. Αναμφίβολα, αυτή ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού παίκτη στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Φραν Ναβάρο: Με προοπτικές να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό

Η ομοσπονδία της Γκάνας ανακοίνωσε επίσημα την αποστολή της που θα βρεθεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στην οποία τελικά δεν συμπεριλήφθη ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, ο 29χρονος άσος είχε ζητήσει να μην βρεθεί στα ονόματα που θα ταξιδέψουν στην Ακτή  Ελεφαντοστού για το Copa Africa , αφού βρίσκεται σε διαδικασία επανάκαμψης από τον τραυματισμό που είχε τον προηγούμενο μήνα και ήθελε να του επιτραπεί να παραμείνει στον Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και να μην προκύψει κάποιο περαιτέρω θέμα.

Όπως φαίνεται η επιθυμία του έγινε σεβαστή και ο Γκανέζος δεν θα λείψει στα επόμενα παιχνίδια. Να θυμίσουμε ότι το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ