Πως και γιατί λείπει στον πρώην του το κάθε ζώδιο;

Πως και γιατί λείπει στον πρώην του το κάθε ζώδιο;

Όλοι οι άνθρωποι αφήνουν το στίγμα τους στο ταίρι τους. Τι στίγμα αφήνεις εσύ βάσει του ζωδίου σου;

Κριός
Είσαι έτοιμος να ζήσεις κάθε περιπέτεια. Έχεις αστείρευτη προθυμία, όταν πρόκειται να το ζήσεις στα άκρα, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου το όχι. Έτσι και σε μια σχέση, είσαι πάντα έτοιμος να δοκιμάσεις νέα πράγματα και μέσω αυτών να δεθείς με τον σύντροφό σου. Αυτό λείπει σε κάθε πρώην σου, ο αυθορμητισμός και η προθυμία σου να ξεφεύγεις από αυτά που επιβάλει η κοινωνία.

Ταύρος
Ζούμε σε μία κοινωνία όπου πολύς κόσμος προτιμά να έχει ανοιχτές τις επιλογές του όσον αφορά το ταίρι του. Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται τη δέσμευση. Εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων. Δεν θα τσιλιμπουρδίσεις, ακόμη κι αν τσιλιμπουρδίζουν όλοι τριγύρω σου. Το καλύτερο; Θα δώσεις από την αρχή στον άλλο ότι είσαι εκεί για εκείνον, χωρίς να μιλάς με γρίφους.

Δίδυμοι
Είσαι άνθρωπος που του αρέσει να ανοίγει τους ορίζοντες του. Αρπάζεις κάθε ευκαρία που παρουσιάζεται μπροστά σου και την κάνεις πραγματικότητα. Έτσι, δημιουργείς αναμνήσεις, ικανές να σε κάνουν να τις χαίρεσαι κάθε φορά που τις αναπολείς. Όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να μοιράζεσαι τις νέες σου εμπειρίες στο πλευρό του συντρόφου σου κι αυτό δεν περνάει αδιάφορο. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιους ανθρώπους.

Καρκίνος
Ξέρεις ότι αγαπάς δυνατά. Ξέρεις πως οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να είναι στο πλευρό σου θα λάβουν πολλή αγάπη και το ξέρουν και οι ίδιοι. Θα χάσεις τη βόλεψή σου για να τους δείξεις ότι τους αγαπάς, θα κουραστείς και θα αφιερώσεις χρόνο και κόπο γι’ αυτόν τον σκοπό. Αφού χωρίσετε, είναι πιθανό να μην ξανανιώσουν ότι έχουν αγαπηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Λέων
Έχεις τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Και ξέρεις ότι αυτό είναι άκρως γοητευτικό χαρακτηριστικό. Δεν πιστεύεις ότι είσαι τέλειος αλλά τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και αγαπάς τις ατέλειές σου. Αυτό το καταλαβαίνουν οι σύντροφοί σου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι που τους λείπει μετά. Να είναι με έναν άνθρωπο που νιώθει άνετα με τον εαυτό του και τους παρακινεί να κάνουν το ίδιο.

Παρθένος
Ναι, είσαι τελειομανής. Ναι, θα κρίνεις και τους ανθρώπους που αγαπάς με σκοπό τη βελτίωση τους. Θέλεις συνέχεια να διορθώνεις καταστάσεις και ανθρώπους. Θέλεις να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Μπορεί στην αρχή του χωρισμού οι πρώην σου να νιώθουν λίγο ανακουφισμένοι, αλλά σύντομα αναπολούν τις ημέρες που τους ενέπνεες να γίνουν καλύτεροι.

Ζυγός
Σε αυτή τη ζωή σου αρέσει να κρατάς ισορροπίες. Θέλεις να είσαι χαρούμενος και είσαι της άποψης ότι αν δεν είναι ο σύντροφός σου χαρούμενος, δεν μπορείς να είσαι ούτε εσύ. Πιστεύεις ότι η αγάπη έχει να κάνει με ένα ρομαντικό πάρε-δώσε και δεν διστάζεις να κάνεις τα πάντα για να τον κάνεις ευτυχισμένο. Την ημέρα που θα χωρίσετε δεν θα καταλάβει και πολλά, μόλις όμως περάσει λίγος καιρός θα μετανιώνει που σε θεώρησε δεδομένο.

Σκορπιός
Ναι είσαι λιγάκι δύστροπος σαν άνθρωπος και λιγάκι δύσκολος στην επικοινωνία. Το ξέρεις όμως, δεν είναι ότι δεν το ξέρεις. Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε ικανοποιήσει ή να σε εμπιστευτεί, αλλά όταν δείχνεις την αγάπη σου γίνεσαι αξέχαστος. Όταν σε άφησαν, μπορεί να ένιωσαν ανακούφιση, η αλήθεια είναι όμως ότι δύσκολα θα βρουν το πάθος και τον ενθουσιασμό που έφερες εσύ στη ζωή τους.

Τοξότης
Εσύ ο (εκνευριστικά) χαρούμενος, (εκνευριστικά) φωτεινός και (εκνευριστικά) ενθουσιώδης χαρακτήρας θα ξεχαστείς έτσι απλά; Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αρκούδα σε χειμερία νάρκη να χορέψει, πόσο μάλλον τον σύντροφό σου. Πάντα κατάφερνες να του ανεβάσεις τη διάθεση και να σου σκάσει ένα χαμόγελο. Από την πρώτη ημέρα που σε έχασε, ένιωσε την απουσία χαράς στη ζωή του.

Αιγόκερως
Μπορεί να είσαι απαισιόδοξος άνθρωπος, μπορεί να μην είσαι ο πιο ρομαντικός του ζωδιακού, αλλά είσαι δουλευταράς ακόμη και στις σχέσεις. Θα δώσεις το καλύτερο που μπορείς και θα επενδύσεις στη σχέση σου, στα αλήθεια. Τη στιγμή που χωρίσατε, ο πρώην σύντροφος σου αντιλήφθηκε ότι σε αυτή τη ζωή δύσκολα θα βρει άνθρωπο τόσο πιστό και αφοσιωμένο στη σχέση όσο εσύ.

Υδροχόος
Η συναναστροφή με έναν Υδροχόο είναι μία ξεχωριστή εμπειρία από μόνη της. Έχεις την τάση να αναζητείς νέους ορίζοντες, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, νέους τρόπους. Αγαπάς τις αλλαγές, μάλιστα σε ευχαριστούν. Βοηθάς και τον σύντροφό σου να δει έτσι τη ζωή. Τη στιγμή λοιπόν που χωρίσατε, θα ήταν αδύνατο να μη γίνει αντιληπτό αυτό το κενό στη ζωή του. Βοήθησες τις προηγούμενες σχέσεις σου να μη φοβούνται τις αλλαγές αλλά και να τις αναζητούν κιόλας. Τους άνοιξες τα μάτια Υδροχόε. Γι΄ αυτό ψάχνουν για υδροχόους τώρα.

Ιχθείς
Έχεις ένα ταλέντο Ιχθύ, ακούς. Έχεις μάθει να ακούς. Κάποιες φορές υποκρίνεσαι ότι ακούς, αλλά ακόμα και τότε είσαι συντονισμένος με τον συνομιλητή σου. Δε φοβάσαι να ανοιχτείς και να μιλήσεις για τα δικά σου συναισθήματα και με αυτόν τον τρόπο να κάνεις τον άλλο να μη νιώσει μόνος του. Και έχεις πάντα έναν δημιουργικό τρόπο να τον κάνεις να νιώσει πιο όμορφα. Πάντα. Αφού έφυγε, μετάνιωσε το πόσο «συνδεδεμένος» ένιωθε με εσένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ