«Ελπίζουμε σε συμφωνίες συλλόγων – παικτών για μισθούς και συμβόλαια»

«Ελπίζουμε σε συμφωνίες συλλόγων – παικτών για μισθούς και συμβόλαια»

Ο αντιπρόεδρος της FIFA, Βίκτορ Μονταλιάνι, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης κοινής λογικής ανάμεσα σε συλλόγους και παίκτες, σχετικά με τα συμβόλαια και τους μισθούς.

Ο κορωνοϊός έχει φέρει σε δυσχερή θέση οικονομικά τους περισσότερους συλλόγους, με τη FIFA την UEFA και όλες τις ομοσπονδίες να ψάχνουν να βρουν λύση στους μισθούς των παικτών αλλά και διαφόρων ειδών διακανονισμούς για να μην «κατρακυλήσει» η οικονομία.

Ο αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της CONCACAF, Βίκτορ Μονταλιάνι, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα tuttosport, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης κοινής λογικής ανάμεσα σε συλλόγους και παίκτες, σχετικά με τα συμβόλαια και τους μισθούς.

«Υπάρχει ο κίνδυνος δικαστικών διαφορών για τη μείωση των μισθών και, πάνω απ’ όλα, για την παράταση των συμβολαίων πέραν της 30ης Ιουνίου. Ό πως πάντα υπάρχει η διαιτησία της FIFA που είναι αποφασισμένη να εγγυηθεί σεβασμό των κανόνων. Αλλά ελπίζουμε, ειδικά σε μια εποχή όπως αυτή, να υπερισχύσει η ευθύνη μεταξύ των μερών και ότι θα επιτευχθούν συμφωνίες μεταξύ συλλόγων και παικτών», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για τις μεταγραφές είπε:

«Δεν θα ήταν δυνατό να υπάρξει μια απεριόριστη αγορά. Αδύνατο για τους κανόνες, για τους συλλόγους, για τους παίκτες. Και για τους οπαδούς. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, με μια συνεχή αγορά, δεν θα καταλάβαιναν περισσότερο σε ποια ομάδα παίζει ένας παίκτης. Θα ήταν ανεξέλεγκτο ακόμη και σε τεχνικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ