Η γκολάρα του Κουάισον που (ακόμη) κάνει τον… γύρο του κόσμου (vid)

Η γκολάρα του Κουάισον που (ακόμη) κάνει τον… γύρο του κόσμου (vid)

Ακόμα μνημονεύουν την γκολάρα που είχε πετύχει ο Σουηδός επιθετικός, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, το Οκτώβριο του 2019 στο παιχνίδι της Μάινζ με την Κολωνία – Ένα γκολ που είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο του μήνα στην Bundesliga.

Το όνομα του Ρόμπιν Κουάισον βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφή λίστα του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εξαιρετική άποψη για τον 27χρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό.

Όπως σας αποκάλυψε to10.gr, το όνομά του συζητείται έντονα στο μεγάλο λιμάνι τους τελευταίους τρεις μήνες, με τον ίδιο μάλιστα να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Ρόμπιν Κουάισον στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Μάινζ και μετά από 3.5 χρόνια στη γερμανική ομάδα θα βγει στην αγορά για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο Euro με τη Σουηδία και έχει εμπειρία από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η Serie A και η Bundesliga.

Στην Ιταλία αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2017 με τη φανέλα της Παλέρμο, πραγματοποιώντας 70 συμμετοχές, με 8 γκολ και 5 ασίστ. Στη συνέχεια μετακόμισε στη στην Μάινζ έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας έχει παίξει συνολικά σε 125 παιχνίδια, έχοντας 31 γκολ και 11 ασίστ σε 8.380 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος έχει 25 συμμετοχές, με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 1.320 λεπτά. Στην Γερμανία η καριέρα του Κουάισον εκτοξεύθηκε. Το ίδιο και η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από τα 2 εκατ. ευρώ, όταν έφυγε από την Παλέρμο, έφτασε στα 13 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο του 2020, ενώ πλέον κοστολογείται – σύμφωνα με το transfermarkt – στα 7.5 εκατ. ευρώ.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής βγαίνει ως ελεύθερος στην αγορά, δεν περνάει απαρατήρητος. Εκτός από τις Ρόμα και Γαλατάσαραϊ, που όπως έχετε διαβάσει στο to10.gr, παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 27χρονου, στο κόλπο για την απόκτησή του φέρονται να έχουν μπει επίσης οι Μπορντό και Σαουθάμπτον. Τις τελευταίες ώρες το όνομά του γράφεται σε Γαλλία και Αγγλία, με τις δύο ομάδες να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ενας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να «κουμπώσει» τέλεια στο 3-4-3 που παίζει ο Πέδρο Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και στα πλάγια ως αριστερός εξτρέμ. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα αγωνίστηκε και ως 10άρι.

Ενας παίκτης, ο οποίος στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει γεμάτες σεζόν,  έχοντας συνολικά 269 συμμετοχές, με απολογισμό 54 γκολ και 21 ασίστ. Ένα από αυτά τα γκολ μάλιστα είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο του μήνα στην Bundesliga. Ηταν το γκολ που είχε πετύχει τον Οκτώβριο του 2019 στο παιχνίδι της Μάινζ με την Κολωνία. Ο Σουηδός επιθετικός με ένα τρομερό σουτ, αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, είχε στείλει την μπάλα συστημένη στα δίχτυα της Κολωνίας και είχε κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Ένα εντυπωσιακό γκολ, που είχε… τρελάνει τους Γερμανούς και ακόμα κάνει τον γύρο του κόσμου. Ενα γκολ που ακόμα μνημονεύουν στην Μάινζ.

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ