Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ 1-0

Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ 1-0

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Βόλφσμπουργκ, 9η σερί ήττα στη Bundesliga, έχασε και από την Μπόχουμ με 1-0.

Συνεχίζει να απογοητεύει η Βόλφσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Μπόχουμ εκτός έδρας, σημειώνοντας την έκτη διαδοχική της ήττα στη Bundesliga.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Φλόριαν Κόφελντ θα δώσουν μάχη για την παραμονή, καθώς είναι μόλις δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Μπόχουμ πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, καθώς ανέβηκε στην 11η θέση με 23 βαθμ0ύς.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Βόλφσμπουργκ, η οποία είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αρχικά με τον Γκέρχαρντ στο 9′ αλλά και με το σουτ του Μπακού στο 26′, το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, φτάνοντας κοντά, με τους Μπακού (54′) και Φίλιπ (60′), αλλά η Μπόχουμ ήταν αυτή που ευτύχησε στην πρώτη της ευκαιρία να σκοράρει. Συγκεκριμένα ήταν η φάση στο 65ο λεπτό, όταν ο Χόλτμαν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πάντοβιτς με όμορφη κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, χαρίζοντάς τους τη νίκη.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Γκαμπόα, Λέιτς, Μπέλα, Κότσαπ, Σοάρες, Πάντοβιτς (82′ Λόουεν), Λοσίγια, Ρεχμπετσάι, Ασάνο (79′ Αντβί-Αντζέι), Πόλτερ, Χόλτμαν

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Λακρουά, Μπορνό, Μπρούκς, Μπακού, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Ρουσιγιόν (78′ Μπιάλεκ), Βάλντσμιντ (61′ Ενμετσά), Βέγκχορστ, Φίλιπ (61′ Στέφεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ