Σάλκε – Μπόχουμ 3-1: Εκαναν σεφτέ οι «βασιλικοί μπλε», απόλυτο μηδέν για την ομάδα του Λαμπρόπουλου

Σάλκε – Μπόχουμ 3-1: Εκαναν σεφτέ οι «βασιλικοί μπλε», απόλυτο μηδέν για την ομάδα του Λαμπρόπουλου

Πρώτη νίκη στην εφετινή Bundesliga για τη Σάλκε, που επικράτησε της Μπόχουμ με 3-1.

Εσπασε το… ρόδι η Σάλκε στο εφετινό γερμανικό πρωτάθλημα. Οι «Βασιλικοί Μπλε» επικράτησαν (3-1) της Μπόχουμ, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 12η θέση και τους 6 πόντους, ενώ από την άλλη, η Μπόχουμ παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και το απόλυτο μηδέν.

Διαβάστε επίσης: Ενιγιάμα και Γάλλος δημοσιογράφος στο «10» για Σιντιμπέ: «Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, αν…»

Στο 7ο λεπτό ο Ρίεμαν έσωσε μετά από σουτ του Μπίλτερ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 15’ ο Μάσοβιτς πρόλαβε τον Τερόντε. Τελικά στο 38ο λεπτό ο Ντρέξλερ πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0.

Ωστόσο στο 52’ ο Φέρστερ σέντραρε από αριστερά και ο Χόφμαν πλάσαρε από το πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Τσόλερ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Η Σάλκε πίεσε και στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορ, ο Μάσοβιτς πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1. Στο 90+3′ ο Ρίεμαν έσωσε μετά από κεφαλιά του Καραμάν αλλά στο 90+6′ o Πόλτερ με νέα κεφαλιά από το πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΑΛΚΕ: Σβολόβ, Γιοσίντα, Ματριτσιάνι, Φαν ντεν Μπεργκ, Ντρέξλερ (68’ Πόλτερ), Μορ, Κράους (87’ Γκράιμλ), Λάρσον (57’ Σαλασάρ), Φλικ, Τερόντε (87’ Καραμάν), Μπίλτερ

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίεμαν, Λαμπρόπουλος, Γκαμπόα (46’ Γιάνκο), Λοσίγια, Ντανίλο Σοάρες (85’ Γκάνβουλα), Τσόλερ (78’ Οστερχάγκε), Μάσοβιτς, Στέγκερ, Φέρστερ (78’ Οσέι Τουτού(, Ασανό (4’ Χόλτμαν), Χόφμαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ