Τριάρα για την Μπάγερν (3-0) – Πέρασε από την Βρέμη η Ντόρτμουντ (0-2)

Τριάρα για την Μπάγερν (3-0) – Πέρασε από την Βρέμη η Ντόρτμουντ (0-2)

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπόχουμ της οποίας επικράτησε με σκορ 3-0, ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Βέρντερ με σκορ 2-0.

Με φουλ… δράση ξεκίνησε η 20η αγωνιστική της Bundesliga, με την Μπάγερν Μονάχου με προχωρά με νίκη απέναντι στην Μπόχου. Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 και παρέμειναν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ωστόσο πίσω τους την Ντόρτμουντ και την Ουνιόν Βερολίνου.

Το σκορ για τους πρωταθλητές άνοιξε ο Τόμας Μίλερ στο 41′, κάνοντας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά με τον Κομάν να κάνει το 2-0 στο 64′ και στη συνέχεια με τον Γκνάμπρι να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 73′.

Ακόμα, η Ντόρτμουντ παραμένει στο κυνήγι των Βαυαρών μετά και την εκτός έδρας νίκη της με σκορ 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης. Έπειτα από ένα… άγονο πρώτο μέρος, οι Βεστφαλοί έκαναν το 1-0 με δράστη τον Μπινό-Γκίτενς στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Μπράντ απλούστευσε τα πράγματα στο 85′ για το 2-0.

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει την εξαιρετική της φετινή πορεία, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Στουτγκάρδης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φούχριχ στο 30′ για το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Ο Γκρίφο έκανε το 1-1 στο 60′ και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 84′ έκανε το 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάγερν Μονάχου-Μπόχουμ 3-0

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 2-1

Χόφενχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3

Μάιντζ-Άουγκσμπουργκ 3-1

Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ 0-2

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ