Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 1-2: Ξανά στην κορυφή οι Βαυαροί

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου 1-2: Ξανά στην κορυφή οι Βαυαροί

Η Μπάγερν πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης και έπιασε και πάλι την Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διπλό κορυφής για την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Στουτγκάρδη, αλλά επικράτησαν με 2-1 και έπιασαν ξανά την Ντόρτμουντ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς στο Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ το πέτυχε η Μπάγερν στο 39′. Ο Ντε Λιχτ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Τσούμπα Άκπομ: Από τα… άσφαιρα στον ΠΑΟΚ, φονική μηχανή της Championship

Στο 62′ οι πρωταθλητές έκαναν και το 0-2 με σκόρερ τον Τσούπο-Μοτίνγκ από ασίστ του Μίλερ και ύστερα από όμορφη ομαδική συνεργασία. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Περέα στο 89′, με τον πρώην άσο του ΠΑΣ Γιάννινα να σκοράρει με ωραία κεφαλιά και να δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, λίγο έλειψε να έρθει και η ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε μόλις άουτ από το δοκάρι του Ζόμερ.

Στουτγκάρδη: Μπρέντλοου, Άντον, Ζαγκαντού (85′ Νάρτεϊ), Μαυροπάνος, Ίτο, Έντο, Καραζόρ (85΄Μίλοτ), Χαραγκούτσι, Ζιλ Ντίας (46′ Κουλιμπαλί), Σίλας (74′ Περέα), Φούχριχ (74′ Τομάς)

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κομάν (63′ Γκνάμπρι), Κίμιχ, Γκορέτσκα (82′ Γκράβενμπερχ), Ντέιβις, Μίλερ (82′ Παβάρ), Μουσιάλα (63′ Σανέ), Τσούπο-Μοτίνγκ (63′ Μανέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ