«Δεν φεύγει από τη Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο ο Βιρτς»

«Δεν φεύγει από τη Λεβερκούζεν τον Ιανουάριο ο Βιρτς»

Κάτοικος Λεβερκούζεν θα παραμείνει για την ώρα, ο Φλόριαν Βιρτς, που παρά την ανανέωση συμβολαίου του, οι «μνηστήρες» είναι πολλοί.

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα στ δυναμικό της.

Ο 20χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στην «Μπάι Αρένα».

Διαβάστε επίσης: Αντέδρασε ο Ολυμπιακός – Group therapy στο Ρέντη – Η ομιλία του Μαρτίνεθ, οι παίκτες που μίλησαν και όσα είπαν

Το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων παραμένει έντονο, αλλά σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της γερμανικής ομάδας ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός άσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, καθώς διεκδικεί την κατάκτηση του τίτλου, ενώ και το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ προσέγγισαν τη Λεβερκούζεν και ρώτησαν για την απόκτηση του νεαρού άσου, ετοιμάζοντας πρόταση 80 εκατ. ευρώ για τον Ιανουάριο, αλλά η διοίκηση της Μπάγερ είναι κατηγορηματική και δηλώνει πως δεν πρόκειται να μπει στην κουβέντα για την παραχώρηση του. Τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν… Ο νεαρός άσος τη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ