Βρίσκει νέο συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου ο Ούλραϊχ

Βρίσκει νέο συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου ο Ούλραϊχ

Η Μπάγερν Μονάχου αναγνωρίζει την προσφορά του Σβεν Ούλραϊχ στον σύλλογο και τον επιβραβεύει, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Η Μπάγερν Μονάχου στα τέλη του 2022 έχασε τον Μάνουελ Νόιερ με μακροχρόνιο τραυματισμό, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να επιστρέφει πριν από μερικές εβδομάδες στην αγωνιστική δράση.

Όσο διάστημα απουσίαζε ο πολύπειρος τερματοφύλακας των Βαυαρών, το κενό του κάτω από τα δοκάρια, το κάλυψε ο Σβεν Ούλραϊχ.

Διαβάστε επίσης: Σέλτικς – Μπακς 119-116: Επέστρεψε από το -21 το Μιλγούοκι αλλά «λύγισε» στο τέλος

Αν και πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν, πως ο έτερος Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν δεν θα ήταν ικανός να σταθεί «όρθιος» σε μία τόσο απαιτητική θέση και σε μία ομάδα που κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει νίκες και τρόπαια, ο Ούλραϊχ έδειξε ικανός να «σηκώσει» το βάρος της θέσης.

Ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε για να τον επιβραβεύσει για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, το διάστημα της απουσίας του Νόιερ, να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, καθώς το τωρινό του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στη συνέχεια μένει ελεύθερος.

Ο Κριστόφ Φρόιντ, τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών, τόνισε πως ο Ούλραϊχ θα μείνει και τη νέα σεζόν στο Μόναχο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

« Δεν πρόκειται να φύγει και θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Σύντομα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ