Σοκ με Γκνάμπρι στην Μπάγερν Μονάχου

Σοκ με Γκνάμπρι στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Σερζ Γκνάμπρι τραυματίστηκε στο εφιαλτικό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Άιντραχτ και αναμένεται να μείνει εκτός για τους επόμενους μήνες.

Δεν έφτανε η βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπάγερν Μονάχου, ήρθε και η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Σερζ Γκνάμπρι για να ολοκληρώσει ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για τους «Βαυαρούς».

Η Μπάγερν βιώνει κάτι μοναδικό για την ίδια, βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή της Bundesliga, εκεί οπού παραμένει η Μπάγερ Λεβερκούζεν και θα πρέπει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση χωρίς έναν εκ των βασικότερων επιθετικών της όπλων.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κορυφή της Premier League: Η ανατροπή της Λίβερπουλ, η σφήνα της απίθανης Βίλα ο συνωστισμός σε τέσσερις βαθμούς

Ο Σερζ Γκνάμπρι τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «Αετούς», σε παιχνίδι που πέρασε αλλαγή στο 66ο λεπτό και τον αντικατέστησε στη συνέχεια, μόλις 5 λεπτά μετά, ο Μουσιάλα στο 71′.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο πρώτο σπριντ που έκανε με το που πέρασε στον αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία υπέστη σοβαρή ζημιά στους μύες του δεξιού του ποδιού, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους 2-3 μήνες.

Όλα αυτά σε μία σεζόν που έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και 3 στο Champions League, με απολογισμό μόλις 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ