Στην Μπάγερν Moνάχου μέχρι το 2029 ο Μάτις Τελ (pic)

Στην Μπάγερν Moνάχου μέχρι το 2029 ο Μάτις Τελ (pic)

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάτις Τελ μέχρι το 2029 προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, «δένοντας» τον Γάλλο επιθετικό στην Βαυαρία

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την νέα σεζόν, παρ’ όλα αυτά δεν σταματά να σχεδιάζει την επόμενη μέρα της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Λαρεντζάκη κόντρα στη Βίρτους, μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Οι Βαυαροί ήθελαν να «δέσουν» έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές τους κι έτσι ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ, κατάφερε να επεκτείνει το συμβόλαιο του 18χρονου Μάτις Τελ, το οποίο έληγε το 2027, με τον Γάλλο επιθετικό να παραμένει κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2029.

«Η επέκταση του συμβολαίου σημαίνει πολλά για μένα. Έχω μάθει ήδη πολλά στην Μπάγερν, εντός και εκτός γηπέδου. Το Μόναχο έχει γίνει σπίτι τόσο για μένα όσο και την οικογένειά μου ενώ και οι οπαδοί είναι σημαντικοί για μένα.

Δεν μπορώ να είμαι ο παίκτης που είμαι χωρίς εκείνους. Όταν παίζεις για την Μπάγερν, θέλεις να κατακτάς κάθε τρόπαιο. Θέλω να σκοράρω και να δημιουργώ γκολ, να παίζω με καρδιά και ενέργεια για την Μπάγερν και να δίνω τα πάντα για αυτό το σύλλογο και τους οπαδούς του», δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Μάτις Τελ.

Ο 18χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Μπάγερν από το 2022 και σε 78 συμμετοχές έχει σκοράρει 22 φορές ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ