Τσόλακ: Σκόραρε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μάλμε! (vid)

Τσόλακ: Σκόραρε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μάλμε! (vid)

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, καθώς σκόραρε για ακόμη ένα παιχνίδι για λογαριασμό της σουηδικής ομάδας, κόντρα στην Ελσίνκι, για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει εξελιχθεί σε έναν δεινό σκόρερ, έπειτα από τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην Μάλμε. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της σουηδικής ομάδας να τον αποθεώνουν φωνάζοντας το όνομά του ρυθμικά.

Στο χθεσινό παιχνίδι (21/7) με την Ελσίνκι (2-1) ο Τσόλακ σκόραρε στο 45’+1′ και οι οπαδοί εκστασιασμένοι τού το ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που οι φίλαθλοι τραγουδούν το όνομά μου. Ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή, ήταν πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Σημαίνει πολλά, γιατί οι φίλοι της ομάδας βλέπουν τι κάνω για το σύλλογο. Δε μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, μου φέρνει πολύ θετικά συναισθήματα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο», δήλωσε ο Κροάτης, ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός στην Μάλμε από τον ΠΑΟΚ.

Τόσο οι φίλαθλοι της ομάδας όσο και οι συμπαίκτες του, πίνουν νερό στο όνομα του Τσόλακ. Ο αρχηγός της ομάδας, Άντερς Κρίστιανσεν δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του Τσόλακ στην Μάλμε, τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που αποπνέει εμπιστοσύνη.

«Δεν είναι μυστικό πως αρέσει σε όλους ο Τσόλακ από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην ομάδα. Είναι υπέροχο να έχουμε μαζί μας έναν παίκτη που βγάζει εμπιστοσύνη, δουλεύει σκληρά και είναι πεινασμένος για γκολ. Είναι κάτι που ψάχνει πάντα. Είναι φανταστικό να ξέρεις ότι μπορεί να σου κάνει μια ευκαιρία, γκολ».

Ωστόσο, όσο αφορά στο μέλλον του Κροάτη στην Μάλμε και την ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς, ο ίδιος δήλωσε: «Δε γνωρίζω κάτι, είμαι συγκεντρωμένος στους αγώνες. Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες στην Ελλάδα, είμαι πολύ μακριά τώρα. Δεν ξέρω κάτι και δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ