Τι είπε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπάρακ Μπαχάρ, μίλησε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Μακάμπι Χάιφα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της, Μπάρακ Μπαχάρ σχολίασε τα ματς με τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μακάμπι μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του στα πέναλτι από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Σούπερ Καπ του Ισραήλ και εξέφρασε τη σιγουριά του και την πεποίθηση του πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τελειώνουμε ένα ματς και να διατηρούμε το προβάδισμά μας.

Είναι σκληρό να χάνεις στα πέναλτι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί παρουσιάσαμε πολλά καλά στοιχεία. Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί και θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ