Κόντε: «Ζωτικής σημασίας η πρόκριση πριν από τον τελευταίο αγώνα»

Κόντε: «Ζωτικής σημασίας η πρόκριση πριν από τον τελευταίο αγώνα»

Να «καθαρίσει» την πρόκριση από αύριο θέλει η Τότεναμ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Τότεναμ πρέπει να ξεπεράσει τις διαδοχικές ήττες στην Premier League (από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ), καθώς θα προσπαθήσει να σφραγίσει τη θέση της στους «16» του Champions League, με μια νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον-αυριανό- προτελευταίο αγώνα του 4ου ομίλου στο Λονδίνο.

Η Τότεναμ που έχει 7 βαθμούς με νίκη εξασφαλίζει πρόκριση στους «16», ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έχει έξι βαθμούς, θα μπορούσε να περάσει νικώντας, εάν ο αγώνας μεταξύ της Μαρσέιγ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ολοκληρωνόταν με ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης: Εντρίκ Φελίπε Μορέιρα ντε Σόουζα: Ο 16χρονος σταρ της Παλμέιρας που έχει «τρελάνει» την Ευρώπη (vids)

«Η νίκη αύριο είναι ζωτικής σημασίας, αφού αποφεύγεις να περιμένεις τα τελευταία παιχνίδια», είπε ο Αντόνιο Κόντε στους δημοσιογράφους. Εκτός παραμένουν, Ριτσάρλισον (επιθετικός) και Κουλουσέφσκι (μέσος), αλλά ο Κόντε δεν απέκλεισε την επιστροφή του Ρομέρο (αμυντικός) και Χόιμπιεργκ, οι οποίοι έλειψαν στην ήττα με 2-1 από τη Νιούκαστλ.

«Θα ελέγξω αύριο το πρωί τους παίκτες με τραυματισμούς και ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν από την αρχή. Είναι μια στιγμή που πρέπει να διαχειριστούμε καλά, να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς, να ξεπεράσουμε μια στιγμή δυσκολίας, αφού χάσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια», είπε ο Ιταλός προπονητής.
«Αύριο είναι μία διαφορετική διοργάνωση, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάμε στον επόμενο γύρο. Θα ήταν πολύ καλό επίτευγμα για εμάς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ