Σεβίλλη – Κοπεγχάγη 3-0: «Σφράγισαν» την τρίτη θέση οι Ανδαλουσιάνοι

Σεβίλλη – Κοπεγχάγη 3-0: «Σφράγισαν» την τρίτη θέση οι Ανδαλουσιάνοι

Πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, η Σεβίλλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κοπεγχάγης με 3-0, ανεβαίνοντας έτσι μόνη στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, διατηρώντας παράλληλα «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» του Champions Leauge.

Η Σεβίλλη δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη σε ένα από τα πρώτα επτά φετινά παιχνίδια της στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, όμως στο όγδοο κατά σειρά παιχνίδι της τα κατάφερε και με το… παραπάνω.

Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με 3-0 της Κοπεγχάγης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, «σφραγίζοντας» έτσι την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου και το ευρωπαϊκό της μέλλον, μέσω του Europa Leauge.

Η Κοπεγχάγη μπορεί να είχε τα δοκάρια, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με «δράστη» τον Εν Νεσιρί ο οποίος με όμορφη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 61′.

Στο 82’ ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντάικς τη δεύτερη από κοντά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 88’ ο Ίσκο με φοβερό φαλτσαριστό σουτ από αριστερά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μοντιέλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Μοντιέλ, Γκούντελι, Μαρκάο, Τέλες, Σούσο (55′ Λαμέλα), Ράκιτιτς, Χορδάν, Γκόμες (77′ Ακούνια), Ίσκο, Ντόλμπεργκ (46′ Εν-Νεσιρί (71′ Μιρ)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Κρίστενσεν (81′ Σόρενσεν), Κοτσολάβα, Γένσεν (81′ Ντικς), Κρίστιανσεν, Λεράγκερ, Κλάεσον, Κλεμ (81′ Όσκαρσον), Γιοχάνεσον (62′ Μπάρτζι), Χάραλντσον (72′ Κορνέλιους), Ντάραμι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ