Ο όμιλος της «τρέλας»: Η ομαδάρα του Σπαλέτι, η μηχανή του Κλοπ, ο «τρύπιος» Άγιαξ και τα 44 γκολ (pics, vids)

Ο όμιλος της «τρέλας»: Η ομαδάρα του Σπαλέτι, η μηχανή του Κλοπ, ο «τρύπιος» Άγιαξ και τα 44 γκολ (pics, vids)

Άλλη μια αγωνιστική «έβρεξε» γκολ στον α' όμιλο του φετινού Champions League, τον όμιλο...των γκολ, με Νάπολι και Λίβερπουλ να μοιράζουν τριάρες αμφότερες σε Ρέιντζερς και Άγιαξ αντίστοιχα.

Άλλη μια αγωνιστική Champions League, άλλη μια αγωνιστική «βομβαρδισμών» από γκολ στο Α’ γκρουπ στην φετινή διοργάνωση…Λίβερπουλ και Νάπολι  συνέχισαν από εκεί που σταματήσαν «κερνώντας» τις αντιπάλους τους με τρία γκολ αμφότερες και σκορπώντας τον…τρόμο στον όμιλο.

3-0 η Νάπολι την Ρέιντζερς στο «ρελαντί» με ντοπιέτα Τζιοβάνι Σιμεόνε (11′ και 16′) και Λέο Όστιγκαρντ στο 81′. 0-3 και η Λίβερπουλ στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ με Σαλάχ στο 42′ και Νούνιες στο 49′ και 52′.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Καντέρ για Ολυμπιακό – Τι είπε για Παναθηναϊκό και Αντετοκούνμπο (vid)

«Παρτενοπέι» και «Ρέντς»  σπάνε τα κοντέρ επιθετικά και… με αποδείξεις.

Μιλάμε για δύο επιθετικές μηχανές που έχουν καταγράψει φέτος στο ενεργητικό τους 6αρα οι πρώτοι  απέναντι στον Άγιαξ  και 7αρα οι δεύτεροι απέναντι στους Σκωτσέζους.

Τα 20 γκολ έφτασε σε 5 αγωνιστικές στο Champions league η ιταλική ομάδα με μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι 4 γκολ όντας μάλιστα η κορυφαία επίθεση στην διοργάνωση μέχρι στιγμής και η μόνη με 5 στα 5 μαζί με την Μπάγερν.

Η Αγγλική ομάδα από την άλλη μετράει 15 γκολ σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων άρα 3 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα ενώ διαθέτει την τρίτη καλύτερα γραμμή κρούσης πίσω από Νάπολι και Βαυαρούς (16γκολ).

Οι δύο τους μαζί αγγίζουν τα 35 τέρματα ενώ συνολικά στον όμιλο ο αριθμός των γκολ έχει εκτοξευθεί στα 44. Μέχρι στιγμής μιλάμε  δηλαδή  για 4,4 γκολ ανά παιχνίδι.

Και ακόμα το φινάλε δεν έχει γραφτεί…  Οι δύο «ισχυροί» του ομίλου Λίβερπουλ και Νάπολι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ωστόσο θα μονομαχήσουν μεταξύ τους στην τελευταία πράξη της φάσης των ομίλων για την πρώτη θέση στο γκρουπ σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να μας καθηλώσει αν κρίνουμε από την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία όπου είχαν επικρατήσει οι «παρτενοπέι» με 4-1.

Φαβορί; Ξεκάθαρα η ομάδα του Σπαλέτι, η οποία με 15 βαθμούς (3 παραπάνω από την ομάδα του Κλοπ)  κράταει την τύχη στα χέρια της καθώς μόνο με ήττα και 4 γκολ διαφορά χάνει την πρώτη θέση.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει και η άλλη αναμέτρηση στην τελευταία στροφή του πρώτου ομίλου, αυτή ανάμεσα στην Ρέιντζερς και τον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί έχουν 3 βαθμούς και χρειάζονται για να βρεθούν στο Europa league νίκη ή ισοπαλία απέναντι στους Σκωτσέζους, οι οποίοι με 0 βαθμούς μόνο με τρίποντο  και 4 γκολ τουλάχιστον διαφορά ελπίζουν αφού η πρώτη μεταξύ του αναμέτρηση είχε λήξει 4-0 υπέρ του Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ