Σούπερ ανατροπή και πρωτιά για την Τότεναμ στον όμιλο «φωτιά» (1-2) – Συνεχίζει στο Europa League η Σπόρτινγκ (1-2)

Σούπερ ανατροπή και πρωτιά για την Τότεναμ στον όμιλο «φωτιά» (1-2) – Συνεχίζει στο Europa League η Σπόρτινγκ (1-2)

Σε έναν όμιλο ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Τότεναμ κατάφερε να αποδράσει από την Μασσαλιά με την νίκη (2-1) κόντρα στην Μαρσέιγ, παίρνοντας έτσι την πρωτιά, αλλά και το εισιτήριο για τους «16» του Champions League παρέα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ, η οποία θα συνεχίσει στο Europa Leauge.

Τα έφερε όλα.. τούμπα η Τότεναμ.

Σε ένα τέταρτο όμιλο ο οποίος είχε συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού παρέμενε ανοιχτός σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και οποιαδήποτε τελική έκβαση της βαθμολογικής κατάταξης, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να αποδράσουν με την νίκη από την Μασσαλία (2-1) στην… εκπνοή και να πάρουν έτσι την νίκη-πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν με εξαιρετική κεφαλιά του Μπέμπα στο 42′, με το 1-0 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να φτάσει στην σπουδαία ανατροπή με τα τέρματα των Λενγκέλτ (54′) και Χόλντιερ (90+5′) να χαρίζουν την νίκη «χρυσάφι» στους Άγγλους.

Διαβάστε επίσης: Ο Καλογερόπουλος, οι 5/11 της Ακαδημίας από τον Μίτσελ, ο Μπόουλερ και ο ρόλος του Ελ Αραμπί

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπεθ, Μπεϊγί, Μπαλέρντι, Εμπεμπά, Ταβάρες, Γκεντουζί, Κλος, Ρονζιέ, Βερετού, Αρίτ, Αλέξις Σάντσες

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Σεσενιόν, Ντέιβις, Λενγκλέ, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Μπεντανκούρ, Λούκας Μόουρα, Σον, Κέιν

Επική πρόκριση και για την Άιντραχτ μέσα στη Λισαβόνα.

Το ματς είχε ρυθμό αλλά όχι μεγάλες φάσεις με την Σπόρτινγκ να φτάνει στο γκολ στο 39′. Ο Ουγκάρτε σέντραρε από δεξιά, ο Σο δεν έδιωξε σωστά και ο Αρτούρ Γκόμες με πλασέ στην κίνηση στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-0.

Ωστόσο στο 59′ η Άιντραχτ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κόατες και ο Καμάντα έγραψε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Και μάλιστα στο 72’ ο Κνάουφ βρήκε τον Κολό Μουανί μέσα στην περιοχή, εκείνος πήρε μπροστά με το κεφάλι, κατάπιε τον αντίπαλό του και με όμορφο σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-2.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Στ.Γιούστε, Κόατες, Ουγκάρτε, Ινάσιο, Νούνο Σάντος, Αρτούρ Γκόμες,  Έντουαρντς, Πόρο, Παουλίνιο, Πέδρο Γκονσάλβες

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς, Τούτα, Σο, Καμάντα, Εμπιμπά, Γκέτσε, Πελεκρίνι, Λίντστρεμ, Κολό Μουανί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ