Γκουντογκάν: «Είμαι δεμένος με το Μιλάνο, αλλά είμαι 32 και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία για το τρόπαιο»

Γκουντογκάν: «Είμαι δεμένος με το Μιλάνο, αλλά είμαι 32 και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία για το τρόπαιο»

Ο Γκουντογκάν μίλησε για τον επερχόμενο τελικό Champions League μεταξύ Σίτι και Ίντερ και δεν έκρυψε το πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή στη σεζόν πανηγυρίζοντας ήδη την κατάκτηση του double (Premier league και FA Cup), ενώ στόχος είναι η κατάκτηση του θρυλικού trebble, με την Ίντερ να στέκεται ως το μόνο εμπόδιο, στον τελικό του Champions League. Κομβικός για την ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Και πως να μην είναι καθώς ο Γερμανός διεθνής καθώς από τον Απρίλιο και μετά, όταν και ξεκίνησε η αντεπίθεση της Σίτι σε όλα τα μέτωπα, κάνει σταθερά καταπληκτικές εμφανίσεις έχοντας σκοράρει 7 γκολ στο διάστημα αυτό. Τα πιο πολλά εξαιρετικά σημαντικά, με αποκορύφωμα τα δύο γκολ στον τελικό του FA Cup, στο 2-1 της Σίτι επί της μισητής Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, το «εσωτερικό επιτελείο» υποστήριξης, ο ρόλος του Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ

Στα 32 του πλέον, στο τελευταίο του ίσως ματς με τη Σίτι, γνωρίζει πως δεν θα έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες για να κατακτήσει το Champions League, έχοντας αποτύχει μάλιστα στις δύο προηγούμενες φορές που έφτασε στον τελικό, το 2013 με την Ντόρτμουντ και το 2021 με τη Σίτι. Κάτι που του δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, αναφέροντας παράλληλα και το έντονο ψυχολογικό… δέσιμο που έχει με την Ιταλία και το Μιλάνο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σχετικά ο Γκουντογκάν:

«Είμαι πολύ δεμένος με την Ιταλία και το Μιλάνο, ο γιατρός του γιου μου είναι Ιταλός και στηρίζει την Ίντερ, έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Ο γιος μου γεννήθηκε στην Ιταλια, η σύζυγός μου έχει ζήσει εκεί για μερικά χρόνια. Μου αρέσει να πηγαίνω για διακοπές εκεί, αν και φέτος αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του τελικού.

Έχω χάσει ήδη δύο τελικούς Champions League που έχω πάρει μέρος, φαντάζομαι πως όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία μου να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο. Είμαι 32 ετών και δεν πιστεύω ότι θα έχω παρόμοια ευκαιρία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας αλλά ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε την Ίντερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ