Απίθανος Άρης Λεμεσού: Έριξε άλλα πέντε στην Μπάτε και με 11-5 γκολ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο

Απίθανος Άρης Λεμεσού: Έριξε άλλα πέντε στην Μπάτε και με 11-5 γκολ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο

Μετά το 6-2 στην Κύπρο, ο Άρης Λεμεσού νίκησε με 5-3 την Μπάτε Μπόρισοφ εκτός έδρας και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Champions League. Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ξανά ο Άρης Λεμεσού, που μετά το επιβλητικό 6-2 επί της Μπάτε Μπορίσοφ στην Κύπρο, σάρωσε τον αντίπαλό της κι εκτός έδρας, με το επίσης εντυπωσιακό 5-3. Οι Μπάμπισκα (8′), Γκομίς (26′), Καζού (35′), Μπενγκστον (56′) και Στεπίνσκι (74′) σημείωσαν τα γκολ των πρωταθλητών Κύπρου, ενώ για την Μπάτε σκόραραν οι Γκρόμικο (25′ πέναλτι), Μαρτίνοφ (48′) και Λάπτεφ (90’+3′ πέναλτι).

Στο βαλκανικό «θρίλερ» του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, αναδείχθηκε νικήτρια η Ολίμπια Λιουμπλιάνας, η οποία επικράτησε της Λουντογκόρετς με 2-1 και με συνολικό σκορ 3-2 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Σλοβένοι, ωστόσο, οφείλουν σε μεγάλο βαθμό τη… μισή πρόκρισή τους στα «χρυσά γάντια» του γκολκίπερ τους Μάτεβς Βιντόβσεκ, ο οποίος στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων απέκρουσε το πέναλτι του Ντεσπόντοφ κι έστειλε την ομάδα του στον επόμενο γύρο. Η Λουντογκόρετς προηγήθηκε στο 15′ με τον Ντεσπόντοφ, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν τα… πάνω-κάτω με τα τέρματα του Έλσνικ στο 18′ και στο 90’+2′ και πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούκας Ολάσα» (vid)

Τέλος, στην Μπρατισλάβα η Σλόβαν έστω και δύσκολα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της επί της Ζρίνσκι, με το ισόπαλο 2-2 (συνολικό σκορ 3-2) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει απ’ το ζευγάρι της Σερίφ Τιρασπόλ με τη Μακάμπι Χάιφ (1-0 είχαν νικήσει στο πρώτο ματς οι Μολδαβοί). Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Κάβριτς (5′) και Ζουμπέρου (66′), η Ζρίνσκι ισοφάρισε με τους Μπάρισιτς (75′) και ΊβΑΝΣΙΤς (90’+3′), αλλά η προσπάθειά της δεν έφτανε…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης), καθώς και τα ζευγάρια για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έχουν ως εξής:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ντνίπρο (Ουκρανία) 2-2 (3-1)

Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Άρης Λεμεσού (Κύπρος) 3-5 (2-6)

Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 2-1 (1-1)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)-Ζρίνσκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) 2-2 (1-0)

Αστάνα (Καζακστάν)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 02/08 (0-4)

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Ρακόβ Τσεστόχοβα (Πολωνία) 02/08 (2-3)

Χάκεν (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε) 02/08 (0-0)

Μόλντε (Νορβηγία)-Ελσίνκι (Φινλανδία) 02/08 (0-1)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία) 02/08 (0-1)

Γκενκ (Βέλγιο)-Σερβέτ (Ελβετία) 02/08 (1-1)

Κοπεγχάγη (Δανία)-Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) 02/08 (2-0)

Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)-Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία) 02/08 (2-2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ